Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » A barátaim nekem is hazudnak?...

A barátaim nekem is hazudnak? Barátkozzak még velük?

Figyelt kérdés

Vagyunk úgy 3-4 en barátok. És azt vettem észre, hogy egyik másiknak voltak régebbi barátai de azok inkább ilyen haverok voltak. El szórakozgattak, elhülyültek ideig-óráig, aztán annyi. Nem keresték a másikat.

És mikor mentünk valahova, vagy egymáshoz, akkor volt, hogy felhívta őket egyik haverjuk, és nem akarták, hogy ő is jöjjön és kamuztak, hogy "áh, ma nem megyek sehova, otthon maradok, segítek a szüleimnek..."

Közben mentünk el együtt...

Vagy hogy "ma nem hiszem hogy ráérek, tanulnom kell!" aztán ott voltunk nála filmeztünk egész nap.

És már nekem is mondtak ilyet nem 1x, mikor hívtam őket, hogy ma nem csinálunk valamit, nem megyünk át hozzád?

Ugyan ezt, a "tanulni kell ma sajna, de majd jövőhéten akkor lehet!"

Persze utána nem is hívtak jövőhéten sem.

De felkeresnek néha, olyan dumával, hogy "kölcsön tudod adni a cuccod? Amúgy majd valamikor találkozhatnánk!" Aztán sose hívnak!

Szóval olyan érzésem van, hogy lekoptatnak.

Nekem is így hazudnak, ha nem akarják, hogy menjek? Már nem is hívnak fel.

Nem vesztünk össze, csak ők folyton váltogatják a barátaikat, hogy "ma őt hívjuk el, majd XY-t máskor!"

De ha annyira a barátuk lennék, engem mindig hívnának nem? És nem kamuznának ilyeneket.

Mert tudom, hogy nem igaz amit mondanak, hallom a hangjukon, meg ismerem őket, nem tanulnak annyit, amennyit mondják, hogy "ma sokat kell tanulnom!"

Szóval engem is leráznak? Csak akkor keresnek, ha kérni kell tőlem valamit. Barátkozzak még így velük?

2013. szept. 12. 08:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez nem barátság, csak simán kihasználnak, ha kell nekik vmi. Én a helyedben ha hívnának, nemet mondanék, és én koptatnám le őket, és keresnék olyan barátokat, akik nem csak kihasználnak és ló helyett szamárként néha felhívnak. Legyen benned egy kis büszkeség.
2013. szept. 12. 09:14
 2/3 _Jessy_ ***** válasza:

Szóval derogál a méteres harci ... másik oldalán állni?

Kérdésedre pedig a válasz: Ne barátkozz velük, ha úgy érzed, kihasználnak, vagy le akarnak koptatni.

2013. szept. 12. 13:16
 3/3 anonim ***** válasza:
1-es megmondta.Ennyi.
2013. szept. 12. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!