Hogy felejtsek el valakit, akit nem akarok?
Az jó akkor, legalább a te történeted eddig úgy tűnik, happy end-el zárul! Itt derül ki, hogy már előbb is megpróbálhattad volna.
Jó meglátás! Én is gondoltam rá, hogy a párja nem akarja, mert nehéz elképzelni, hogy ennyire kiforduljon önmagából, és hogy pont velem kapcsolatban.. Lehetséges.. Nem ismerem személyesen a barátnőt, de így látatlanban, soha nem mondtam volna rá, hogy a kérdéses srác stílusa, idősebb is tőle pár évvel... Nem ítélhetek meg senkit, nem is akarok, de valahogy nem is látom a nagy boldogságot a srácon(képek alapján). Ha pedig valakit tényleg ismersz, azt ugye látod mi van vele. Ha tényleg tudna rólam a lány, és tudja, hogy milyen volt a kapcsolatunk, akkor persze, hogy nem akarja, hogy újra legyen belőle valami..! Mondtam én is páromnak a dolgot, és bár tudja, hogy nincs oka, de mégis féltékeny. Szóval még ha valaha össze is jönne, senkinek sem tetszene ez a dolog..:D De eddig nem is tűnik úgy, mintha lenne belőle valami. Vagy megpróbáljak ráírni még egyszer? Nem akarok tolakodónak tűnni sem, vagy erőltetni. Nem tudom.
Hát sajnos távol vagyunk a happy end-től. Kerestem őt korábban is, eredménytelenül, most egy félmondatban elejtette, hogy csak azért írt vissza, mert tudta, hogy elköltözik és így megússza, hogy találkoznia kell velem. Amikor pedig azt mondtam neki, mennyire hiányzik, hogy régen olyan közel voltunk, beírt egy ilyen idézetet: "azok az idők elmúltak már, tudom, te is megváltoztál..". Látom rajta, hogy ő nem is akarja, hogy újra közel kerüljek hozzá, nem érdekelné, ha eltűnnék.
Nézd, nekem nem volt túl sok önbecsülésem, meg büszkeségem, ami meggátolta, hogy "fussak utána", ha szeretnél vele újra jóban lenni, szerintem inkább próbálkozz még, mint hogy később megbánd, hogy nem tettél meg mindent az ügy érdekében. A lány meg lehet, hogy megváltoztatta őt, vannak olyanok, akik szeretik a "maguk kedvére formálni" a fiújukat a kapcsolat alatt. Ha meg a srác nem szeretne kibékülni veled, legalább legyen annyira tökös, hogy nyíltan megmondja, nem pedig mismásol.
De azt írtad, ő is rád írt többször is. Erre ezt így konkrétan mondta neked, hogy csak azért írt vissza, mert megússza a találkozást?! Hogy reagáltál erre?
Hát ha ő nem is akarja, akkor is helyes volt, megteszed a tőled telhetőt, most már rajta állna. És szerintem ettől nem feltétlenül ,,futsz utána". Csak egyszerűen hiányzik. Nem értem az embereket, miért taszítják el, akik szeretnék őket, akiknek fontosak lennének..? Nem könnyű pedig manapság olyan barátokat találni, akik tényleg őszintén szeretnek. Jó lenne rá tudni a választ.
Így változtak az érzéseid iránta?
Na igen, az én esetemet eléggé átformálta a párja, az biztos... Aki tud erről, azt mondja hagyjam az egészet, nem ér annyit. De nem tudják persze, hogy ez nem ennyi. És így is van, ha nem akarja a dolgot, akkor mondja meg kerekperec, ne nekem kelljen találgatnom, hogy most akkor éppen mit gondolhat. Egyébként azóta sincs semmi, és ha én nem teszek, akkor 1000%-ig biztos vagyok benne, hogy nem is lesz semmi. Már csak az a kérdés, mikor.. Várjak-e még vele valamennyit. Úgy szeretném, ha nem lenne a közelében a párja, mert bár semmi hátsó szándékom nincs, szerintem sokat jelent az is, ha ennyire befolyásolja, mint látszik. De ez már pillanatnyi szerencsén múlik.
A megúszást gondolom úgy értette, hogy azért reagált a kapcsolatfelvételemre, mert így nem kell szabadkoznia meg kibúvót keresnie a találkozó miatt, de egyébként ez csak egy elejtett félmondat volt valami kapcsán. Amúgy is egyre nehezebben igazodok ki rajta. Na jó, ez nem igaz, valójában látom a baljós jeleket, csak nem veszem őket tudomásul. Mondtam neki, hogy félek, hogy el fog fakulni a barátságunk, mert sok impulzus éri majd igazi emberektől a való életben, ha pedig egyetem után ott is marad a messzi városban, akkor kábé befellegzett nekünk, erre ő:"hát figyu erre nem tudok mit mondani, van benne ráció". Olyan nehéz lett volna megnyugtatni, hogy valamit majd kitalálunk, vagy hogy ne aggódjak, fontos vagyok neki? :/
A héten hazautazik, de nincs kedve találkozni, "majd talán télen". Vagy tényleg nincs kedve, vagy azért, mert még mindig feszeng attól, hogy jártunk, vagy mert még "haragszik rám", amiért egy-két baráti találkozón nem bírtam magammal és "tapadtam rá" (közel mentem, pedig megkért, hogy ne tegyem), nem teljesen baráti szándékkal.
Elég nehezen ismerkedik, de korábban neten összebarátkozott egy sráccal, aki a környéken lakik, sokat találkozgatnak, de csak barátilag (illetve nem akarok még ebbe is belemenni), kedveli őt és vele kapcsolatban azt írta nekem: "még ha baromságokról is, de veled sokkal többet tudok beszélgetni". Ennek nem valami előnyfélének vagy akárminek kellene lennie az irányomban? Miért nem fogja fel a saját szavai jelentőségét? (Ugyanezt amúgy korábban már más fiú kapcsán is mondta nekem). Egyszerűen kiborít, hogy azt érzem, hogy ő nem akar dolgozni a barátságunkon (tudom, hogy sokat kell tanulnia és most végre ott van neki a lehetőség, hogy tiszta lappal kezdve ismerkedjen egy csomó emberrel, de ha velem jóban van, attól még ugyanúgy jut ideje a többi dologra is), ha vége, ő nem sajnálná különösebben; én meg szeretném, ha kevésbé törődnék vele, de nehéz őt kevésbé szeretnem.
Az is eszembe jutott még, hogy lehet, hogy a barátod levelezését figyeli a párja, hallottam olyan kapcsolatokról, ahol a csaj vagy pasi nem csak sms-eket olvasgatott, hanem elvárta, hogy tudják egymás facebook- meg e-mailjelszavát. Ettől független még mindig áll, hogy ha a srác is rajta lenne a dolgon, akkor megtalálná a módját, hogy beszéljen veled, bár a titkolózás meg csak a feszültséget generálná a kapcsolatában. Nálunk is az volt a gond, hogy muszáj volt nekem próbálkoznom, (többször is) mert neki legfeljebb csak a fejében fordult meg a békülés, de tenni már nem akart érte/"nem volt pofája" a saját szavai szerint. Ha még bírod energiával, hogy keresed őt, akkor felesleges várni, így is több, mint egy hét eltelt már, vedd a kezedbe a dolgokat aztán mesélj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!