Baj hogy külön iskolába járok a legjobb barátnőmmel?
Figyelt kérdés
Tehát nagyon nagyon régóta legjobb barátnők vagyunk, de most külön gimnáziumba kerültünk, mert én erősebb tanuló vagyok, és egy erősebb gimibe kellett mennem. Persze mindig találkozunk, de nem fog elcsendesedni a barátságunk? Vagyis nem baj hogy nem a gimiből van legjobb barátom?
15L
2013. szept. 9. 20:04
11/14 A kérdező kommentje:
Utolsó, köszönöm a válaszod! De nem igazán értek egyet veled ebben a legjobb barát témában. Szerintem kell hogy legyen minden ember életében valaki (nem a család) akivel mindig számíthattok egymásra, bármit elmondhattok egymásnak!
2013. szept. 11. 15:54
12/14 anonim válasza:
Szia! Az én legjobb barátnőm 2 éve elköltözött tőlem 100km-re. Attól függetlenül viszont minden nap Skypeolunk, és rengetegszer találkozunk még így is :) Neked könnyebb a helyzeted, mert közel vagytok egymáshoz... Hidd el, lesznek új barátaid, és neki is lesznek, de attól még lehettek legjobb barátnők :)
13/14 anonim válasza:
Az én legjobb barátnőm most ment el 5.-ben egy másik iskolába, és már nem vagyunk azok, mert nem tudjuk tartani a kapcsolatot.
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de tulajdonképpen már mindegy. :) Tökéletesen tartjuk a kapcsolatot, és ugyan úgy szeretjük egymást. :)
2013. nov. 17. 20:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!