Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Baj hogy külön iskolába járok...

Baj hogy külön iskolába járok a legjobb barátnőmmel?

Figyelt kérdés

Tehát nagyon nagyon régóta legjobb barátnők vagyunk, de most külön gimnáziumba kerültünk, mert én erősebb tanuló vagyok, és egy erősebb gimibe kellett mennem. Persze mindig találkozunk, de nem fog elcsendesedni a barátságunk? Vagyis nem baj hogy nem a gimiből van legjobb barátom?

15L

2013. szept. 9. 20:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem baj, miért lenne baj? De, lehet, hogy egy idő után kevesebb időtök lesz egymásra, hiszen új környezet, új barátok neked is és neki is, sok tanulnivaló. Attól függetlenül még lehettek barátnők.

17/L

2013. szept. 9. 20:10
 2/14 A kérdező kommentje:
Igen, de legjobb barátnők? Nem tudom elképzelni hogy megszakadjon ez a kapcsolat és más legyen a legjobb barátnőm...
2013. szept. 9. 20:12
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem fog elcsendesedni, ha folyamatosan tartjátok a kapcsolatot, ne aggódj! ;)
2013. szept. 9. 20:15
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy baj, miért lenne? Ez az élet rendje, mindenki járja a maga útját.

Ha tényleg olyan jó barátnők vagytok, akkor ez nem fog azon változtatni. Persze nyilván kevesebbet fogtok találkozni, meg lesz egy csomó új barátotok, programotok... De az érzés 20 év után sem múlik el, egy igazi barátság esetén!

2013. szept. 9. 20:18
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Hmmm. Ezen mosolygok. :)

Hmm. Nekem ez tette tönkre a barátságomat. Ő volt az egyetlen barátnőm, és tropára, visszafordíthatatlanul megromlott a kapcsolatunk. :) Nem volt időnk a másikra, idővel képbe jöttek az új, potenciális barátjelöltek. Egyedül maradtam, még ma is pocsékul esik, ha visszagondolok rá. :)

2013. szept. 9. 20:22
 6/14 A kérdező kommentje:
Miért? Vagy hogy ment tönkre a barátságotok? Hogy maradtál egyedül?
2013. szept. 9. 20:25
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Én 10.-es vagyok, a legjobb barátnőmmel elkerültünk általános után másik iskolába. Igazából nagyon ritkán találkozunk, sajnos, és lettek más barátaink. Én viszont úgy érzem ez nem rontotta el a kapcsolatunkat, nekem még mindig ő a legjobb barátnőm. Szerintem az a titok, hogy nem függünk egymástól. Van olyan barátnőm, aki az osztálytársam lett. Rajta érzem, hogyha ennyire keveset találkoznánk, annyi lenne a barátságunknak, mert nagyon ragaszkodik hozzám.

A másik pedig, hogy nem féltékenykedünk az új barátainkra. Neki nagyon jó barátai lettek az új iskolában, és igyekszem, hogy még csak ne is essen rosszul ha velük több programra jut alkalma mint velem.

Tehát mi tényleg keveset, nagyjából 1-2 havonta találkozunk, de akkor egy egész napot együtt töltünk, és van időnk mindent megbeszélni, megnézni egy filmet vagy főzőcskézni, ilyenek.

Na, de nem is untatlak, a lényeg, hogy legyetek toleránsak a másik új társaságával, és ne függjetek egymástól.

15/L

2013. szept. 9. 20:37
 8/14 A kérdező kommentje:

Értem. Köszönöm a válaszokat.

Utolsó sajnálom a barátságotokat. Hát, mi hetente többször is találkozunk...

De az új suliban nem lenne hátrány hogy nem onnan van a legjobb barátnőm? Vagyis hogy ott csak barátaim vannak? (nem is olyan sok)

2013. szept. 9. 20:40
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem, dehogyis. Az osztály kényszerközösség, nagyon jó jel hogy egyáltalán jóban vagy velük, nem pedig egyedül ücsörögsz szünetekben. Ha pedig hetente többször is van alkalmad találkozni a legjobb barátnőddel, akkor gondolom elég rendesen kiéled rajta a társalgási szükszégleteidet. :DD
2013. szept. 9. 20:48
 10/14 anonim ***** válasza:
27%
Mi az hogy LEGjobb barátnő? Miben legjobb? Szebben mosolyog, mint a többi barátnőd? Vagy mi? Ne tegyél különbséget a barátaid között. Van megbízható barát, és van távoli barát, akikkel nem minden titkodat osztanád meg... Egy kis idő elteltével szerintem irigy lesz. Miért? Nálam is ez volt. Mindig azzal jött, hogy én vagyok az okostojás, ha elhívott valahova, és nem tudtam elmenni oda, akkor azzal cikizett, hogy mennyit tanulok. Minél többet tanulok, annál jobb leszek, nagyobb eséllyel kapok majd diplomát, állást... De lesz ami lesz. Töltsetek minél több időt egymással, menjetek moziba, fagyizni...
2013. szept. 10. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!