Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan béküljek ki a legjobb...

Hogyan béküljek ki a legjobb barátnőmmel?

Figyelt kérdés
Eljött hozzám pestre és tök jól elvoltunk.Bár néha eléggé bunkó voltam vele.Nemsokára kilenc éve leszünk legjobb barátnők és nem hiszem el hogy véget ér.Na szóval úgy volt hogy hazament,én meg lementem apukámhoz aztán átmentem nagyimhoz.Ott kaptam az üzenetet hogy:Megvan a szemüvegem?Mivel a napszemüvegét nállam hagyta,de mivel én nem voltam otthon nem is tudtam hogy megvan-e.És írtam neki hogy:Neked is szia igen jól vagyok de még nem mentem haza éppen ezért nem tudom.Mivel elég rosszul esett hogy nem is érdeklődik felőlem de mégcsak nem is köszön.Ezután elkezdtünk szócsatázni amiből az jött ki hogy hagyjam békén és hagytam is.Szóval nagyon kéne a segítség.Előre is köszi.:(
2013. aug. 5. 15:41
 1/9 anonim ***** válasza:
Hát eléggé furcsa,hogy elmegy hozzád Pestre,aztán elbeszélgettek,veled foglalkozik..stb.Te meg átmész a nagyidhoz,és ő ír,hogy megvan-e a szemüvege,te meg besértődsz,hogy mi az,hogy felőled nem is érdeklődik!Olyan gyerekes hozzáállás ez!Nem is értem a reakciódat.Valószínűleg azért nem köszönt,mert aggódott a szemüvegéért.Végülis az is pénzbe került..
2013. aug. 5. 16:05
 2/9 anonim ***** válasza:
mond meg neki, hogy hülye voltál és elnézést.
2013. aug. 5. 16:17
 3/9 A kérdező kommentje:

Mondtam már de nem èrdekli

.

2013. aug. 6. 09:07
 4/9 anonim ***** válasza:
mondd, hogy nem akarod hogy kilenc évi barátság most tönkre menjen amiatt, hogy rossz napod volt és hülyeséget írtál neki, mert ő az akiben a legjobban megbízol, meg ilyeneket
2013. aug. 6. 10:55
 5/9 anonim ***** válasza:
Hát figyelj, ha az ő helyébe lennél, szerintem te is megsértődnél! Csak úgy letámadtad, mert megkérdezte, hogy ott van e a szemüveg, aztán összeveszel vele, és most csodálkozol, hogy nem bocsájt meg?! Egyébként szerintem mi nem tudunk neked segíteni, ezt neked kell megoldani.
2013. aug. 6. 14:42
 6/9 anonim ***** válasza:

nem lehet amúgy, hogy korábban már többször ilyen voltál vele lényegtelen dolgokon? és akkor ő hallgatott, és ez volt a jéghegy csúcsa most? azt magadban érted, hogy miért álltál neki ilyeneken problémázni? rossz passzban vagy mostanában? ha igen, akkor ezt is elmondhatod neki.

amúgy szerintem várj. amikor az ember fel van indulva érzelmileg, akkor kell egy kis idő mire visszajön onnan. szóval adj neki egy kis időt és akkor keresd meg újra. esetleg süss neki valami sütit.

(és ezt ne mond neki, de a barátság pont attól az ami, hogy az ilyeneket megbocsátják egymásnak és tovább mennek együtt az életben. sajnos mindannyian sokszor vagyunk barmok. és ha az ember ki tud alakítani olyan kapcsolatokat, ami ennél is erősebb az nagy dolog.)

2013. aug. 6. 17:37
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ha nem hajlandó kibékülni veled, hiába kérsz bocsánatot, akkor húzd meg magad, hanyagoljátok egymást egy kicsit. Lehet hogy jót tesz egy kis idő, kicsit békén hagyod őt, utána hiányozni fog neki, hogy beszélhessen veled.
2013. aug. 8. 19:03
 8/9 A kérdező kommentje:
Kibékültünk!:9
2013. aug. 23. 12:58
 9/9 anonim ***** válasza:
azb elsőnek van igaza
2013. aug. 27. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!