Szeretnék kibékülni a legjobb barátnőmmel! Mit tegyek?
Sziasztok!Adott a helyzet:Összevesztünk a legjobb barátnőmmel,sőt nem is ez a legjobb kifejezés rá:nem is foglalkoztunk egymással,majd jött a balhé.Akkor a sztori:Amikor középsuliba mentünk,rögtön az első héten összebarátkoztunk.Együtt lógtunk,sportoltunk ilyenek...Majd ahogy közeledett az évvége ő úgymond más barátokat szerzett(átpártolt a szerencsétlenek klubbjába,kik ráadásul engem utálnak),de ekkor még nem voltak nagy bajok.Ám egy idő után már nem is beszélt velem,majd úgy nézett rám,mintha nem is léteznék.Egyszer aztán elhívtam beszélni,erre ő meg totál kiakadt,hogy mit akarok én,meg hogy csak kihasználom,meg becsapom,meg lenézem....pedig ebből semmi nem is igaz!Tényleg van egy érdekes stílusom,de ezzel ő már a második héten tisztában volt,és akkor el is fogadta.Mit tegyek?Próbáltam neki írni,ez az,de mindig leráz,bunkózik.És ez engem nagyon bánt!Nekem más barátaim is vannak,de ő (volt) a legjobb.Tudom,hogy az úgymond új barátai le se szarják,és egész nyáron egyedül van...de miért kell ez neki?Mit tegyek,hogy újra barátok legyünk?Vagy hagyjam a fenébe?
Válaszokat előre is köszönöm,a sztori elég gyereke,de remélem érthető,és átjön belőle a lényeg.
Ő 17 éves én meg 16!
Kis kiegészítés:a szerencsétlenek klubbja az osztály azon része,mely 3 lányból áll,akik kiutáltatták magukat az osztályközösségből valamilyen konfliktus során(pletyka,LOPÁS,osztály kárára nyalizás a tanárnak..ilyesmi)Engem ők azért utálnak,mert a többi osztálytársam szeret.Én őket nem bántottam,sót próbáltam beszervezni a különféle programokba,de ők a helyzetükön változtatni se szeretnének...
Egyszerűen mutasd ezt meg neki. Mond el, hogy hiányzik, hogy nem is tudsz rendesen aludni és hogy amióta összevesztetek nem érzed magad teljes embernek. Mond azt is, hogy ő a legjobb barátod.
Ha van szíve meg fog bocsátani (persze ha tényleg nem csak kihasználod, becsapod...). Lehet nem egyből, de értékelni fogja a lépést. Tipp:a "szerencsétlenek klubbja" annyira lekicsinylő név, hogy talán eldobhatnád, elvégre a tagja a barátnőd barátai, talán ezért érzi, hogy lenézed. Erre nem gondoltál?
Persze ők is teljes értékű osztálytársaink,de érzékeltetni szerettem volna a sztoriban a szerepüket.Sajnos,a barátnőmet is már kezdi kiközösíteni az osztály(teljesen beépült közéjük,talán jobb is,hogy itt az évvége,így nem csúszik lejjebb).Ilyen szempontból az osztályunk is rossz,nagyon klikkesedtünk.
A témához visszatérve:Én próbáltam tényleg,de ehhez ő is kellene,de teljesen elzárkózik.Lehet,hogy az új barátai beszélték be neki ezeket?Ő szegényebb,télen,vagy rossz időben mi hordtuk suliba kocsival,ha nem ment neki a pl a magyar,segítettem neki...teljesen értetlenül állok a helyzet előtt:'(
A szavaidból egyértelmű, hogy ezt a szerencsétlenek klubjátte lenézed, alávalóbbnak tartod. Ezen változtass, mert ami ez megmarad, nem fogtok kibékülni.
Menj el a házához, hogy beszélni akarsz vele. Onnan nem tud hova futni, meg kell majd hallgatnia.
De az biztos, hogy ha ki akartok békülni, annak ára lesz. Neked a hozzáállásodon mindenképp változtatnod kell. Ajánlom továbbá, hogy ha iskolakezdésig nem változik a viszonyotok, akkor elmond ezt az egészet a klubbjának: hátha így ők megbékélnek veled. Amugy olyan nincs, hogy valakit azért utálnak, mert mások szeretik, valami rossz fát tettél a tűzre.
ui: a középiskola a klikkesedésről szól.
Köszönöm a választ!
Sajnos nem ismeritek a helyzetet,de szerintem a tanácsaitok sokat segítenek majd:)
Sajnos azonban utálhatják azért az embert,mert mások szeretik.Habár erre nem az utálat a pontos kifejezés,hanem az irigység...
Szia:)
Nem tudom, hogy még aktuális-e a dolog.
Én is úgy látom, hogy lenézed a "szerencsétlenek klubját". Ahogyan az előttem szóló is mondta, próbálj meg beszélni velük. Attól is függ, hogy mit értesz a kérdésedben szereplő "érdekes stílusodon"? Nem lehet, hogy az lehet a baj? Mármint a másik klubnak?
És...egyébként, ha legjobb barátnők voltatok és igazán fontos neked, és ezt érezteted vele - biztosan mg fog bocsátani. :)) /Egyébként sikerült már kibékülnötök?/
szerencsétlenek klubja?
nem gondolod, hogy ezért utálnak.? mert ilyen módon lenézed őket??
egyébként biztos vagyok benne, hogy ők is így vesznek számba téged.! ;)
próbálj magadon változtatni, veled van a baj!
Hát öm..
Sziaaa.
Ebből, hogy szerencsétlenek klubja, azt mutatja, hogy le nézed őket, kisebb rendűeknek tartod őket. Szeritnem annyi az egésznek a módja, hogyha kicsit megváltoznál. Jobb irányba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!