Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek lenne itt olyan...

Szerintetek lenne itt olyan ember aki lenne a barátom?

Figyelt kérdés
Sok emberrel probáltap barátkozni és sokat csalódtam bennük. Én szeretnék egy barátot akit szerethetek ész megölelhetem, elmondhatom neki a bajom és őis nekem. Remélem hogy ebben az életben lessz lehetöségem megtalálni az igaz barátot mert nagyon nagy szükségem van rá :'(

2013. szept. 9. 19:47
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Énis, énis :3
2013. szept. 14. 23:11
 12/22 A kérdező kommentje:
Látom azért vannak még jó emberek! :-)
2013. szept. 16. 09:42
 13/22 anonim ***** válasza:

Nocsak, nem is vagy olyan messze tőlem, ha Siklóson laksz.

Amúgy írhattál volna legalább magadról pár dolgot... még a nemed sem írtad le, bár gyanítom lány vagy.

19/L

2013. szept. 19. 03:19
 14/22 anonim ***** válasza:

Én is jelentkeztem volna, de messze vagy. Meg fiú vagyok és lehet, hogy nem értenélek úgy meg.

De remélem azért összejön a dolog :)

2013. dec. 15. 23:21
 15/22 A kérdező kommentje:

köszönöm azoknak akik nem osztanak és azoknak az embereknek akik írtak üzenetben.

és azok az emberek akik ugynugy vannak mind én, azoknak sok sikert. hisz vannak olyan emberek akik aszt hiszik hogy ez soha nem válhat valóra. DE A LEHETETLEN IS LEHETSÉGESÉ VÁLHAT!!!

2013. dec. 16. 09:46
 16/22 A kérdező kommentje:
és mikor nemis gondolnád, amikor a legnagyobb szükséged lessz rá, akkor fogod megismerni.
2013. dec. 16. 09:49
 17/22 anonim válasza:
Szia, komolyan Siklóson laksz? én is. :O nyugodtan írhatsz privit, én szívesen barátkozok! :)
2013. dec. 24. 19:36
 18/22 anonim ***** válasza:
Én is átverhetlek, mint a többi beíró többsége? :) De én nem szeretnélek átverni. :( Elnézést, hogy zavartam. Tudom, csak a kedves kérdező korrekt.
2013. dec. 25. 19:29
 19/22 A kérdező kommentje:
igazábol tényleg sokan átvertek :-(
2013. dec. 27. 14:44
 20/22 anonim ***** válasza:

Sajnos nagyon messze vagy. Szolnoki vagyok...

Kitartás, azért vannak itt normális arcok is. :)

2013. dec. 27. 14:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!