Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » A barátnőm mindig az én...

A barátnőm mindig az én ruhámban megy mindenhova. Vélemény? Ötletek hogy mit tegyek?

Figyelt kérdés
A barátnőim rászoktak arra hogyha eljönnek hozzám és megyünk vmerre, vagy megyünk bulizni mindig az én ruháimat használják, mindig az én ékszereimet, és az én sminkcuccaimat. Már nagyon elegem van belőlük.Alapjáraton nagyon joban vagyok velük, éppen ezért probléma az, hogy hogyan szembesitsem azzal őket, hogy amit tesznek baromira pofátlan. Már ott tartunk, hogyha jönnek van hogy ruhát nem hoznak(se aludni, se a buliba) Két hete hétvégén is én adtam nekik ruhát.(nadrág, felső, ékszerek, sminkcucc, parfüm) És nekem is pénzbe kerül ez, föleg hogy hétvégente dolgozok(lángososban szoval azt sem lehet mondani hogy a böröm alatt is pénz van) nem arrol van szó hogy sajnálom tölük, de amikor már pofátlanul kihazsnálják hogy adok nekik, hát baromira idegesitő. Mit tehetnék? Hogy mondjam meg hogy nem adok? Eldugni pedig nem szeretném a ruháimat ha jönnek..17L
2013. szept. 8. 14:00
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek:) Ment a zöld kéz mindenkinek:) Valoszinü hogy ha következőleg lesz ilyen buli akkor mindig szennyesben lesznek a ruháim, aztán hátha leszoknak rola. Szerintetek ez jo igy?:) Mert tényleg nem szeretném mondani hogy: " Ne vegyétek már fel stb" mert szerintem biztos hogy nem muattnák ki, de sértődés lenne belőle.
2013. szept. 8. 14:22
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

de te magad mondtad,hogy eleve ruha nélkül jönnek-akkor úgy sem fogod megállni,hogy ne add nekik oda azzal a szöveggel hogy szennyesben vannak.

ráadásul ha majd leesik nekik a dolog,akkor ugyanugy "megbántva" lesznek -bár nem jogosan..

2013. szept. 8. 14:26
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Én őszintén megmondanám, hogy nem szeretem, ha mások hordják a ruháimat, viszont szívesen felajánlok nekik pár fogast a szekrényemben, ahol tarthatják a váltóruhájukat, hogy ne kelljen mindig magukkal cipelni.
2013. szept. 8. 14:26
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Szép kis barátnők mondhatom! Szerintem simán levesznek. Mi lenne ha egyszer nem tőled mennétek buliba, hanem valamelyik másik lánytól. Biztosan arra is vannak bulik. Egyébként én tuti nagyon hamar a szennyesbe pakoltam volna már a cuccaimat, mert ez bizony erős túlzás a lányoktól.
2013. szept. 8. 14:28
 15/20 A kérdező kommentje:
Irtam már hogy amugy nagyon jol megvagyok velük szoval biztos hogy nem használnak ki :)Ez az egyetlen problémám van velük. :/ Lehet majd mondom nekik hogy kilyukadt az egyik felsöm és hogy ezek után nem szivesen adom oda bárkinek is. Ez jo lenne akkor szerintetek? Mert azt hogy mindig ebbe vagytok nem adom oda stb stb nem akarom mondani max végsö esetben. Most jutott az eszembe hogy a szennyese dolog se jo, mivel volt hogy onnan is elöszedték...:/
2013. szept. 8. 15:23
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Vagy fogd anyukádra. Mondd azt, hogy veszekedett veled a sok plusz mosnivaló miatt, inkább hozzák most már a saját cuccaikat! :)
2013. szept. 8. 15:27
 17/20 A kérdező kommentje:
Mivel apukámmal élek igy én mosok és ezt tudják ök is...:| szoval nem mondhatom hogy anyukám kiakadt a sok mosnivalo miatt. Volt hogy mondtam hogy apukám csodálkozott hogy van ennyi mosnivalo mikor csak ketten élünk.erre a válaszuk hogy akkor kimossák otthon. Nem értem hogy ezeket a célozgatásokat hogyhogy nem veszik észre..:s
2013. szept. 8. 15:36
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Azt mondod, hogy biztosan nem használnak ki és őszinte a barátságotok, akkor őszintén mondd el nekik, ha attól kell tartanod, hogy mi lesz a következménye, akkor annyira mégsem igaz a barátságotok.
2013. szept. 8. 16:03
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos biztos lehetsz benne, bármit is mutatnak előtted, a hátad mögött jókat röhögnek rajtad.

Olyan meg nincs, hogy "nem hoznak ruhát", valami csak van rajtuk, mikor jönnek hozzád, és nem flangálnak meztelenül az utcán, nem? Na, ha melegítőben jönnek, majd mennek abban a buliba is...

Ha ennyire szegények lennének, hogy nem telik farmerra se, az meg korábban feltűnhetett volna neked.

Kihasználnak. Te sem nézheted őket annyira ostobának, hogy nem veszik észre magukat... És épp fel lesznek zaklatva, ha megtiltod nekik a dolgot. Azt fogják gondolni, hogy mit lázadozol te, mikor eddig olyan jól csicskáztattak.

2013. szept. 8. 19:44
 20/20 anonim ***** válasza:
2013. szept. 9. 00:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!