Mi mindent engedhet meg egy barat maganak?
Figyelt kérdés
A parom baratjarol van szo.Bele nyul a ferjem penztarcajaba, bele szol a magan eletunkbe, es stb.Mar felek uzenetet irni, a ferjemnek, mert arra is kepes hogy a telefonjaba turkaljon.Az autonkba tokanyt eszik, es meg fingodozik is. Ezt szerintem mar sok, es a ferjemnek hiaba szolok, az o partjat fogja.Meg abba is bele szol hogy en miert hivom fel.Mind ez azert zavar engem, mert mi alig ehetunk meg egy kiflit, az utoba mert ossze koszoljuk az autot.De neki mindent szabad.Es el kell halgassam mind ezt, mert ha fel hozzom a temat a ferjem nem hajlando velem beszelni.2013. szept. 7. 12:07
1/6 anonim válasza:
Ha a férjed nem állítja le, akkor tedd te!
Mi az, hogy te írsz a férjednek és ő olvassa el?
Írhatod: ide figyelj te gyökér, add oda a férjemnek a telefont, mert neki írtam!
2/6 A kérdező kommentje:
sajnos nem tehetem, mert akkor nagy cirkusz lesz.
Egyutt dolgozznak a ferjemmel, es egyutt vallalnak plusz munkat! De ma is hivtam es a barat menyasszonya vette fel, a ferjem telefonjat. Erezztem, hogy ossze esem, teljesen sz@rik arra amit en mondok.
2013. szept. 7. 12:22
3/6 anonim válasza:
Férjeddel beszélj? Megvolt. Nem használ? Akkor kalap,kabát. Menjen a barátjához. Fél tőle vagy mi?
4/6 anonim válasza:
Beszélj a pároddal. Mondd el neki őszintén azt, ami bánt, s azt is, amit meg szeretnél változtatni. Hidd el, hogy ez egyszerűbb, mint gondolnád. Ha nem sikerül dűlőre jutnod a pároddal, akkor ezt nyugodt szívvel fogd fel úgy, hogy a barátja fontosabb, mint a barátnője. Ez esetben meg ugyebár meggondolandó a kapcsolat folytatása.
5/6 A kérdező kommentje:
Mar sokszor probaltam beszelni, de csak vita lesz belole. Es igen mar, rajottem, hogy a baratja fontosabb mint mi, a csaladja.
2013. szept. 7. 12:32
6/6 anonim válasza:
Akkor mond meg neki, hogy pár napra költözzön a baráthoz, és akkor jöjjön haza, ha belátja, hogy a család fontosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!