Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit csináljak ha folyton...

Mit csináljak ha folyton bántanak?

Figyelt kérdés
Sziasztok.Folyton bántanak a suliban a csajok.Régebben minden jó volt,egészen addig ameddig meg nem jött az osztályba egy új lány.Tavaly egész évben lek*rváztak. stb. mindenkit ellenem fordítottak hazugsággal és mint év végén bevallották csupán féltékenységből.Idén azt hittem minden jó lesz,azzal a bizonyos új csajjal is jóban voltam (vagyok).Megint belekötött valamibe.Most épp abba,hogy elvileg "agyon vannak szerkesztve a képeim".Csak azért mert a képen ki vagyok festve...Emiatt összevesztünk most.Még ő hisztizik nekem meg,hogy én milyen nevetséges vagyok stb.Ha bántanak,mindig félek.Beparázok és sírok.Régebben annyi barátom volt,szerettek.Szerencsére utolsó évem velük de nem tudom mit csináljak?Ilyenkor folyton vágom magam,ki akarok ugrani az ablakon stb.Csak anyukámék miatt nem teszem.Nem bírom tovább és a suli csak most kezdődött.Segítsetek kérlek!
2013. szept. 6. 17:47
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Hidd el előző ez is lehet rohadt szar úgyhogy ne sajnáltaad magad, köszi.
2015. szept. 3. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!