Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit csináljak ha folyton...

Mit csináljak ha folyton bántanak?

Figyelt kérdés
Sziasztok.Folyton bántanak a suliban a csajok.Régebben minden jó volt,egészen addig ameddig meg nem jött az osztályba egy új lány.Tavaly egész évben lek*rváztak. stb. mindenkit ellenem fordítottak hazugsággal és mint év végén bevallották csupán féltékenységből.Idén azt hittem minden jó lesz,azzal a bizonyos új csajjal is jóban voltam (vagyok).Megint belekötött valamibe.Most épp abba,hogy elvileg "agyon vannak szerkesztve a képeim".Csak azért mert a képen ki vagyok festve...Emiatt összevesztünk most.Még ő hisztizik nekem meg,hogy én milyen nevetséges vagyok stb.Ha bántanak,mindig félek.Beparázok és sírok.Régebben annyi barátom volt,szerettek.Szerencsére utolsó évem velük de nem tudom mit csináljak?Ilyenkor folyton vágom magam,ki akarok ugrani az ablakon stb.Csak anyukámék miatt nem teszem.Nem bírom tovább és a suli csak most kezdődött.Segítsetek kérlek!
2013. szept. 6. 17:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
"Régebben annyi barátom volt,szerettek." Nem, kicsim. Ezek sosem voltak a barátaid és nem is szerettek... :(
2013. szept. 6. 17:53
 2/11 anonim válasza:
"agyon vannak szerkesztve a képeim" ez nem tudom milyen módon bántás még ha azt mondanád, hogy vernek inkább az a bántás hogy vágod magad stb. ne foglalkozz ilyenekkel ennyi az egész.
2013. szept. 6. 17:56
 3/11 anonim ***** válasza:
Ne csinálj butaságot. Hidd el lesznek barátaid, ezek sose voltak azok, ha bántanak akkor ne figyelj oda, vagy vágj vissza nekik (tudom hogy nehéz lehet) Keress a sulin belül barátokat, biztos találsz valakit. Ne hagy hogy megkeserítsék az életedet az ilyen kis senkiházik.
2013. szept. 6. 17:59
 4/11 anonim ***** válasza:

Ha ilyen dolgokból ügyet csinálsz a szüleid vigyenek orvoshoz!Ez nem normális, hogy hülyeségeket csinálsz és hülyeségeken jár az eszed!

Beszéld meg ezt a szüleiddel, amit ide leirtál mondd el nekik.

2013. szept. 6. 18:01
 5/11 A kérdező kommentje:
Nem írtam le hosszabban,úgy értem,hogy bántás,hogy ez a csaj mindenre képes.Ezzel a kép dologgal is megint ezeket fogja bemesélni másoknak,meg hogy én milyen gáz vagyok stb. csak mert van rajtam szempillaspirál meg egy kis szemhéjtus...Tavaly is minden így kezdődött és most félek előre a hétfőtől.Lehet,hogy ezek már csak úgy bennem vannak,de az normális,hogy emiatt a képes dolog miatt félek bemenni a suliba?Folyton félek,hogy kinevetnek megint és minden újra kezdődik.Egyáltalán nem akarok senkinek sem rosszat,sőt próbálok velük jóba lenni.Ezzel a lánnyal is,de neki semmi se jó.Még azt a lányt is sajnálom ha kicsit egyedül van,aki tavaly bántott...Mert én nem akarok nekik rosszat.
2013. szept. 6. 18:03
 6/11 anonim ***** válasza:

először is: néhány buta liba miatt nem érdemes ilyen dolgokat csináld magaddal.

mint ahogy bevallották neked: valószínűleg most is irigység van a háttérben. én a helyedben nem erőlködnek azon, hogy jóba legyek velük, mert szemmel láthatólag lehetetlen és miattuk ne csinálj magadból bohócot.

miért félsz tőlük/tőle konkrétan?-csak azért mert leszól?

mit csinálj: pergesd le magadról a sértő megjegyzéseket. ha látják rajtad, hogy rosszul esik, akkor már csak azért is csinálják, ezzel a félelemmel "táplálod" a rosszindulatukat, ezt kell tőlük megvonni úgy, hogy nem figyelsz rájuk, másokkal kezdesz el barátkozni.

tanuld meg megvédeni magadat. nem miden az, hogy valakinek nagy szája van ám...annak is elég egy jól irányzott megjegyzés, aztán máris befogja.

2013. szept. 6. 18:25
 7/11 anonim ***** válasza:
annyit tennék még: ha gúnyos megjegyzést mondna nekem, én mosolyogva megköszönném. ha erre még mondana valamit, csak mosolyognék rá, nem gúnyos, hanem tiszta szívből mosolyognék azon, hogy ő mennyire lelki szegény és ahhoz, hogy ő "jól" érezze magát más kell megaláznia. ezzel a tudattal mosolyodnék el minden egyes bántó szaván, így felülkerekedve rajt.
2013. szept. 6. 18:29
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedves válaszokat.:) Talán azért félek,mert már belém rögzült,hogy valamikor valahol megint bántani fognak.Mondhatnám úgy,hogy paranoiás vagyok.Próbáltam a suliból másokkal barátkozni de hát ez is lehetetlen lett,amikor olyanokat is bele vontak a suliból akikkel soha sem beszéltem,csak nekik is kitaláltak valamit,hogy én ezt meg azt mondtam róluk miközben nem.A suli a hatalmukban van.
2013. szept. 6. 18:34
 9/11 anonim ***** válasza:

dehogy van a sulid pár nagyszájú csitri kezében, ugyan már.

aki elhisz rólad valótlan dolgokat, annak úgy kell.

és avval a lánnyal beszéltél akit tavaly pécézett ki magának ez a banda? őt miért bántották?

2013. szept. 6. 19:05
 10/11 anonim ***** válasza:
Komolyan ez a legnagyobb bajod az életben? Figyelj ide! 15 évesen vagont raktam éjkszakánként, hogy a kiba*szott középiskolát ki tudjam járni, mert apám meghalt, anyám meg lelépett egy pasassal. Tudod, milyen a vagonrakás? Még a felnőtteknek is csak a legalja vállalja, mert rohadt hamar tönkrevágja az embert. Én feketén csináltam, fél pénzért, a többit le kellett jattolnom a "valódi" rakodóbrigádnak. De ha ez nem elég, nézz körül a világ szerncsétlenebbik felén, ahol gyerekek halnak éhen, meg születnek aidsesen. Utána sírjál ilyen pitiáner sza*rságon. Folyton bántanak... Istenem!
2013. szept. 18. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!