Mit tegyek, többet kellene neteznem?
Szia! Elore is bocsi a helyesirasi hibakert,nem szeretnek magyarazkodni h miert van ez.
Sztem tokmind1 h gimi vagy nem gimi.Ez itt a 21. szazad lehet szepen szolni egy ropke telefonnal(SMS olcsobb) es el lehet mondani a kozos kis programokat.
Azt mondod h kihagynak mindenbol mert neten van a duma es te nem netezel eleget..Biztos h nem ez a hiba...Aki BARATNO es szereti a masikat es igenyli a tarsasagat az tud szolni az illetonek(neked).Nagy hulyeseg amit kerdezel ne haragudj de ez a gondolkodasmod kicsit mellbe ut engem.
Szval lenyeg a lenyeg megvan ra szepen a mod h szoljanak neked ha szerentek.
Mondod h BARATNOK!! Milyen az aki erre nem kepes?? En nem szeretnem az ordogot a falra festeni de ha mar igy BARATNOK nem szolnak neked akk itt vmi baj lehet.
PL>serelem,pletyka,pasi,irigyseg bla bla bla.... en ezt mar nem tudhatom,teny az h ti joba vagytok es mind ez ugy meg a hatad mogott h te errol annyit sem tudsz h netre irod fel a sajat hulyesegedet h eleget netezel-e.
En ugy gondolom h ennek nem az az oka h te keveset netezel e vagy sem(baromsag) hanem itt haterben megbujo problema van amirol te nem tudsz es hulyesegben keresed a hibat.
Én úgy értettem, hogy nem facebookozok (csak nem mertem kiírni nehogy reklám legyen)
És nyilván a csajok azt kérik meg először, hogy szaladjon el vele a boltba, akit könnyebben elér face-en( ingyen van) na mivel én nem vagyok fent(csak nagyon ritkán) így kimaradok ebből is és a pletyiből is, ami ott folyik.
Ha ennyire sajnalod h kimaradsz a dolgokbol akk jo lenne face-ezni.
Mellesleg mondom neked aki szeret teged az tud neked szolni! Persze nem biztos h baj van,,nekem csak velemenyem volt..en csak azt mondom h mindennek van hattere amit neha latunk neha nem....fontos nekem leszurni azt a hozzazolasodbol h mondtad h ki maradsz a pletykabol meg stb.. nos ezzel te eleget vesztesz mert nem utod veluk a vasat..nem vok en pesszimista csak van errol tapasztalatom
Sajnos nem latom ugy a helyzetet mint te ezert lehet h hibazom
En csak segiteni probalok neked(19/F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!