Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tegyek, többet kellene...

Mit tegyek, többet kellene neteznem?

Figyelt kérdés
Gimiben sokat voltam a barátnőimmel, de mostanában úgy érzem kihagynak mindenből, mert állandóan az interneten beszélnek meg mindent, még a találkozásokat. Én meg alig vagyok fent és kimaradok mindenből.

2013. szept. 6. 17:44
 1/4 anonim válasza:
Úgy van ahogy mondod, vagy keress új barátokat.
2013. szept. 6. 17:58
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia! Elore is bocsi a helyesirasi hibakert,nem szeretnek magyarazkodni h miert van ez.

Sztem tokmind1 h gimi vagy nem gimi.Ez itt a 21. szazad lehet szepen szolni egy ropke telefonnal(SMS olcsobb) es el lehet mondani a kozos kis programokat.

Azt mondod h kihagynak mindenbol mert neten van a duma es te nem netezel eleget..Biztos h nem ez a hiba...Aki BARATNO es szereti a masikat es igenyli a tarsasagat az tud szolni az illetonek(neked).Nagy hulyeseg amit kerdezel ne haragudj de ez a gondolkodasmod kicsit mellbe ut engem.

Szval lenyeg a lenyeg megvan ra szepen a mod h szoljanak neked ha szerentek.

Mondod h BARATNOK!! Milyen az aki erre nem kepes?? En nem szeretnem az ordogot a falra festeni de ha mar igy BARATNOK nem szolnak neked akk itt vmi baj lehet.

PL>serelem,pletyka,pasi,irigyseg bla bla bla.... en ezt mar nem tudhatom,teny az h ti joba vagytok es mind ez ugy meg a hatad mogott h te errol annyit sem tudsz h netre irod fel a sajat hulyesegedet h eleget netezel-e.

En ugy gondolom h ennek nem az az oka h te keveset netezel e vagy sem(baromsag) hanem itt haterben megbujo problema van amirol te nem tudsz es hulyesegben keresed a hibat.

2013. szept. 6. 18:23
 3/4 A kérdező kommentje:

Én úgy értettem, hogy nem facebookozok (csak nem mertem kiírni nehogy reklám legyen)

És nyilván a csajok azt kérik meg először, hogy szaladjon el vele a boltba, akit könnyebben elér face-en( ingyen van) na mivel én nem vagyok fent(csak nagyon ritkán) így kimaradok ebből is és a pletyiből is, ami ott folyik.

2013. szept. 8. 07:58
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha ennyire sajnalod h kimaradsz a dolgokbol akk jo lenne face-ezni.

Mellesleg mondom neked aki szeret teged az tud neked szolni! Persze nem biztos h baj van,,nekem csak velemenyem volt..en csak azt mondom h mindennek van hattere amit neha latunk neha nem....fontos nekem leszurni azt a hozzazolasodbol h mondtad h ki maradsz a pletykabol meg stb.. nos ezzel te eleget vesztesz mert nem utod veluk a vasat..nem vok en pesszimista csak van errol tapasztalatom

Sajnos nem latom ugy a helyzetet mint te ezert lehet h hibazom

En csak segiteni probalok neked(19/F)

2013. szept. 14. 01:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!