Mit tegyek? Olyan egyedül érzem magamtt
Nálam is hasonló a helyzet.
Kilencedikben akik egy suliból jöttek azok mindig egybe voltak. Szunetben mindig kört alkotva beszélgettek (még most is) én meg kirekesztve ér(e)z(t)em magam emiatt.
Az én osztálytársaim egytöl-egyig nagyképu g@cik ezért nem is barátkozom veluk szivesen.
Szunetben gyakran egyedul vagyok amihez egy ido után hozzá lehet szokni.
Igazábol két-három ember van (fiuk lányok vegyesen) akit bírok, legtöbbször veluk vagyok.. Azért veluk, mert olyanok mint ÉN! Zenei ízlés, világnézet stb. És nem is bekébzeltek :p vagyis van miröl beszélgetnunk.
Keress olyan valakit az osztálybol akire hasonlitasz (stílus, zene stb.)
kezdj vele beszélgetni (a jeget megtörni nehéz, tudom). Mondjuk tesi órán a szabadban futtok, te oda futsz mellé és megkérdezed hogy hogy bírja a futást. Ez csak egy példa. Ha cigizel kérdezd meg ö cigizik-e, és ha igen hívd ki suli mellé szívni (mi ezt csináljuk).
A lányt meg aki mellett ulsz ne rázd le! Gondolj bele. Lehet ö is azért keresi a tádsaságod mert neki sincs az osztályban senkije. Pont mint neked.
Remélem segítettem.
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!