Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tegyek? Olyan egyedül...

Mit tegyek? Olyan egyedül érzem magamtt

Figyelt kérdés
Most vagyok ujonc gimnáziumban.Én vagyok az egyetlen,aki egyedül jött,a többiek ugyanabbol az alapsulibol,sőt ugyanabbol az osztálybol jöttek.Tehát mindenki ismer mindenkit,szorakoznak,elvannak.Én még a golyatáborban összeismerkedtem egy lánnyal,és egy padban ülünk,7nap után a legjobb barátnojének tart,de én valahogy nem tudok beszélgetni sem vele,sem a többiekkel....nagyon kedves velem mindenki,az tény,és én is az vagyok,de olyan egyedul érzem magam,mivel csak a mosolygásig ,vagy pár szoig jutok el velük.Nincs barátnom,sem barátom,a szüleim nem értenek meg.....mindenki együtt van,de én nem tudok beolvadni közéjük.Kérlek segitsetek!Mit tegyek,mirol beszélgessek velük,olyan rossz nekem.Alapiskolában volt legjobb barátnom,joban voltam mindenkivel,de itt nem tudok senkivel,hiányoznak a régiek..Mindenki.Bocsánat a regényért,de már nem birom cérnával.16L
2013. szept. 5. 13:46
 1/2 anonim ***** válasza:
Gondolkodj el azon, hogy mit kérdeznél másoktól, ha meg akarnád őket ismerni és már tudni is fogod, hogy miről beszélgess velük :)
2013. szept. 5. 13:49
 2/2 anonim ***** válasza:

Nálam is hasonló a helyzet.

Kilencedikben akik egy suliból jöttek azok mindig egybe voltak. Szunetben mindig kört alkotva beszélgettek (még most is) én meg kirekesztve ér(e)z(t)em magam emiatt.

Az én osztálytársaim egytöl-egyig nagyképu g@cik ezért nem is barátkozom veluk szivesen.

Szunetben gyakran egyedul vagyok amihez egy ido után hozzá lehet szokni.

Igazábol két-három ember van (fiuk lányok vegyesen) akit bírok, legtöbbször veluk vagyok.. Azért veluk, mert olyanok mint ÉN! Zenei ízlés, világnézet stb. És nem is bekébzeltek :p vagyis van miröl beszélgetnunk.

Keress olyan valakit az osztálybol akire hasonlitasz (stílus, zene stb.)

kezdj vele beszélgetni (a jeget megtörni nehéz, tudom). Mondjuk tesi órán a szabadban futtok, te oda futsz mellé és megkérdezed hogy hogy bírja a futást. Ez csak egy példa. Ha cigizel kérdezd meg ö cigizik-e, és ha igen hívd ki suli mellé szívni (mi ezt csináljuk).

A lányt meg aki mellett ulsz ne rázd le! Gondolj bele. Lehet ö is azért keresi a tádsaságod mert neki sincs az osztályban senkije. Pont mint neked.

Remélem segítettem.

16/F

2013. szept. 5. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!