Hogyan szerezzek ismerősöket, haverokat, barátokat?
26 éves férfi vagyok. 20 éves koromig rengeteg barátom, haverom volt. Mindenki ismert otthon. Akkor felkerültem a fővárosba egy munka miatt. Azóta itt vagyok. Valahogy nem sikerült beilleszkednem ide, mindenki a vidéki, falusi srácként néz rám. A munkatársaim nem barátkoznak velem, egyszerűen nincs közös témánk, meg le is néznek a tájszólásom miatt. Eljárok sportolgatni, de ott sem sikerült még haverokat szerezni. Mindenkivel próbálok beszélgetni, de olyan furcsán néznek rám. Szórakozni is elmentem már sokszor egyedül, de elég hülyén vette ki magát a dolog. Próbáltam úgy haverkodni, hogy megkérdeztem egy társaságtól hogy leülhetek e közéjük mert nincs szabad hely, de ők is furcsának tartottak ezért.
Mindig volt barátnőm, szerettek a lányok, de már két éve nincs senkim. Ő is azért szakított velem, mert állítólag mindig rá voltam akaszkodva amiért nekem nem voltak saját barátaim.
Valahogy úgy érzem taszító személyiség vagyok. Hogy miért nem tudom. Hazaköltözni nem tudok, ott nincs munkalehetőség.
Elég egyedül érzem magam, nincs kihez szólnom már évek óta amikor hazajövök. Nincsenek így céljaim sem már pedig szerettem volna családot meg stb. De így egyedül ...
Az az igazság hogy van egy olyan tulajdonságom, hogy idegen emberek előtt nagyon zavarban vagyok. De azért próbálok beszélgetni, de látszik rajtam a dolog. Annyira elszoktam már az emberektől, hogy így látszik meg rajtam. Zavartan nézek mindenfelé, a tenyeremet dörzsölöm, el vagyok pirulva.
Mit tegyek? Szeretnék újra normális lenni!
Társkereső? Próbáltam már. Nagyon rosszak a tapasztalataim. 10 alkalomból 8-ra nem jöttek el a megbeszélt találkozóra, volt egy aki hónapokig hitegetett, nem akart találkozni, aztán kiderült hogy igazából 55 éves.
Egy raktárban dolgozok, mint áruátvevő. Négyen vagyunk, de a többiek úgymond ilyen tipikus pestiek. Már azon röhögnek hogy én nem csak állatkertben láttam állatokat. A gyárban dolgozó irodisták alapból szóba sem állnak velünk (egyikünkkel sem)
Dehogy vagy taszító! Hinned kell magadban!
Most olvasom a könyvet Spielberg életéről. Ő folyamatosan költözött, a családja miatt, apja új munkát kapott kb. 5 évente. Nézd mi lett Spielbergből! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!