Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Csak én szerintem nem barát...

Csak én szerintem nem barát az ilyen?

Figyelt kérdés
4 éve ismerem de azóta se változott..Nagyra van magával,hogy egyetemre jár és gazdag az apja s mindig pénzeli..Mégis elissza azt a pénzt de a szemét nem műtetné meg mert minek mikor meg is vakulhat megmondták neki.Szokása,hogy ha valaki nem szimpi neki ráir elkezdi ócsárolni,hogy terhesség után felszedett 15 kgot és albérletben.él..Ő is albérletben.él pedig az apja amennyi pénzt ad neki havonta mèg lakásra is telne neki..Amikor valaki megsèrti őt jogosan jön hozzám,hogy mit pofáz neki az olyan ember aki nem egyetemre jár és terhesség után meghizott és albérletben él...Már sokszor beszélni sincs kedvem vele mert mindennap az ilyen oltogatós sztorikat másol be,de annyit se kérdezne tőlem,hogy mi van velem...
2013. szept. 1. 15:40
 1/2 anonim válasza:
szerintem egyáltalán nem barát..!! inkább egy nagyképű tuskó parasztnak mondanám
2013. szept. 1. 15:44
 2/2 anonim ***** válasza:
Amikor a barát és a barátság fogalmát kitalálták, akkor nem erre gondolhattak!
2013. szept. 1. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!