Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Egyetemista gólyaként nem...

Egyetemista gólyaként nem tudok barátkozni?

Figyelt kérdés

Idén vettek fel egyetemre, elköltöztem egy másik városba. Teljesen egyedül vagyok és képtelen vagyok barátkozni :( Egyszer még azt is megkaptam, hogy miért vagyok ilyen lekezelő... pedig egyáltalán nem vagyok az, próbálok kedves lenni, de most is teljesen egyedül ülök a szobámban.

A gólyatáborban egy-két emberrel beszélgettem, de velük sem sokat, nem szeretem magam részegre inni, nem vagyok bulizós fajta, ezért ott is néha kicsit rosszul éreztem magam.

Olyan jó lenne, ha lennének barátaim, de már mindenki ismer egy csomó embert, én meg képtelen vagyok nyitni, nem tudom, hogy tudnék barátokat szerezni, nem szeretném, ha hat évig teljesen egyedül lennék. Párom sincs, nem is volt soha...

Nem akarok panaszkodni, de itt vagyok 18 évesen egyedül egy idegen városban, és gőzöm nincs, hogy csinálják a többiek akik már mindenkivel puszi- puszi viszonyban vannak...

Meg a bulik sem nekem lettek kitalálva, jobban szeretem a nem ivós meg táncolós dolgokat, szóval ott sem tudok ismerkedni...

2013. aug. 31. 15:24
 1/9 anonim ***** válasza:
Írj egy privátot, aztán hátha ki tudunk találni valamit, mert nem szeretném itt a számat tépni mindenki előtt feleslegesen :P :)
2013. aug. 31. 15:34
 2/9 milanr válasza:
100%
Lépj ki a komfortzónádból, a csodák ott történnek. Én sem vagyok partyarc, anno én is hasonló cipőben jártam, és még gólyatáborba sem mentem. Mindenhol vannak értelmes/jó emberek, akikkel meg tudod találni az összhangot. Csak jó helyen kell keresni. Melyik városban tanulsz?
2013. aug. 31. 15:37
 3/9 anonim ***** válasza:
34%
Változtass a hozzáállásodon! Nem áldozat vagy, hanem te választod magadnak ezt a helyzetet. Nyugodtan odamehetsz a szimpatikusnak tűnő emberekhez beszélgetni, nem harapnak. Sajnos ez az egy módja van. Legyél a jelenben, érdeklődj sokat, beszélj olyan dolgokról amik mindegyikőtöket érint.
2013. aug. 31. 17:22
 4/9 A kérdező kommentje:

Nem merek odamenni senkihez. Már mindenki beszélget másokkal, ismer egy csomó embert, sokszor próbáltam odamenni, de az lett a vége, hogy ők beszélgettek, én meg csendben néztem őket. Nem igazán tudok beszélgetni, csak ha már nagyon megismertem valakit... két nagyon közeli barátnőm van, de ők másik városban vannak egyetemen és rajtuk kívül nincs emberi lény, akikkel közel tudtunk egymáshoz kerülni.

Anyukám is egyfolytában azzal nyaggat, hogy mikor lesz már barátom, de nem tudok kommunikálni :(

Egyébként a Szegedi Tudományegyetemre vettek fel.

2013. aug. 31. 18:07
 5/9 anonim válasza:
Engem is Szegedre vettek fel. ha gondolod, beszélhetnénk interneten vagy találkozhatnánk is. Írj privátban, ha gondolod.
2013. aug. 31. 18:50
 6/9 A kérdező kommentje:
Nagyon kedves vagy, de nem akarom, hogy megtudd, hogy ki vagyok, pláne, hogy ezek szerint össze is futhatunk, elég nagy az esélye, nem akarok úgy kezdeni valakinél, hogy tudja rólam, hogy nulla önbizalmam, képtelen vagyok barátkozni :)
2013. aug. 31. 18:57
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
pedig szerintem épp h ki kellene hazsnálni a helyzetet,bele tudna vinni az itteni válaszoló új társaságba,programokba.ne hagyd ki a lehetőséget
2013. szept. 3. 14:52
 8/9 anonim válasza:
Szerintem legyél nagyon nyitott és legyél laza. Beszélgess sok emberrel minnél több emberrel és legyél kedves és vicces. de csak add magad
2013. szept. 6. 15:04
 9/9 anonim ***** válasza:
Na változtál 1 év alatt? :)
2014. szept. 12. 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!