Nagyon magányos vagyok, hogy tudnék barátkozni?
Figyelt kérdés
Régebben rengeteg barátom volt, de ahogy kezdtünk felnőni mindenki szétszéledt...új barátságok jöttek létre...és ezekből én teljesen kimaradtam. Már lassan ott tartunk, hogy nincs egy igaz barátnőm/barátom sem. Sírni tudnék annyira fáj :(2013. aug. 30. 10:06
1/8 anonim válasza:
hasonló szituban vagyok: az iskolai, egyetemista barátok szétszéledtek, én Szombathelyen maradtam, egyedül. A barátnőm van(értsd: párom)
2/8 A kérdező kommentje:
Nekem is van párom, de az teljesen más, mint a barátság.. :/
2013. aug. 30. 10:29
3/8 anonim válasza:
Én épp most megyek át a folyamaton. Új suli mindenkinek idén, úgyhogy nem áltatom magam azzal, hogy a legtöbbjüket akár még csak látni is fogom valaha viszont. Persze mindenki mondja, hogy na majd ekkor meg akkor még úgyis találkozunk, de az nem ugyanaz. Nem kenyerem a búcsúzkodás. Sok mindennel vádolhatnak, de azzal nem, hogy szentimentális vagyok. :D
4/8 anonim válasza:
Ha gondolod barátkozhatunk...
18/L
5/8 anonim válasza:
Nekem írhatsz privát üzenetet, szívesen beszélgetnék valakivel. Hasonló cipőben vagyok. :(
6/8 anonim válasza:
én is barátkoznék:)))szval nekem is írhatsz;)
19/l
7/8 meggabriel88 válasza:
en is ugyan igy erzek es ez mär lassan elviselhetetlen..egy baratom sincsen söt mär pärom sem ... :( ha valakinek van kedve nekem is irhat...
8/8 anonim válasza:
Szia
Én szívesen barátkoznék veled.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!