Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan legyek a barátja?

Hogyan legyek a barátja?

Figyelt kérdés
Kb 2 hónapja lett vége egy 3 éves kapcsolatomnak. Úgy döntöttünk barátok maradunk, viszont most megismerte a tökéletest, azt a személyt akire eddig mindigis vágyott, kiegészítik egymást. Eddig úgy gondoltam az h barátkk maradunk nagyon jó és örültem is mert én szúrtam el mindent így a barátsága sokat jelent nekem. És tudom h még mindig fordulhatok hozzá. Most viszont bármennyire törekszem néha rámtör a fájdalom amikor arról beszél h milyen boldog és amikor látom rajta h majd kiugrik a bőréből. Annyira vele akarok örülni és mégsem tudok. Mit tegyek?

2013. aug. 31. 11:35
 1/4 anonim ***** válasza:

Tartsatok szünetet, nem egészséges dolog ez az akkor folytassuk barátként dolog, most a részedről különösen nem.

Ne találkozzatok, ne is beszéljetek, hogy neked könnyebb legyen túllépni rajta és esetleg találni egy új párt; ha ez sikerült, akkor simán lehettek barátok, mert már egyikőtök sem azon fog agyalni, hogy milyen lenne a másikkal, miért nem vagyunk együtt, stb.

2013. aug. 31. 11:42
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ viszont, az a baj ha most elengedem akkor soha többé nem leszünk barátok ezt tudom. És én nem akarom őt elveszízeni. Valahogy sikerülnie kell a dolognak.
2013. aug. 31. 11:55
 3/4 anonim ***** válasza:

Sajnos bele kell törődni. Kezdj el te is másokkal ismerkedni, tegyél meg mindent, hogy sikerüljön elfelejteni. Nem baj, ha találkoztok, de túl gyakran.

Tanulj, próbálj ki új dolgokat, járj el otthonról, és kerüld azokat a helyzeteket, amikor akaratlanul is elkezdesz ezen gondolkodni - ez talán segít, minél kevesebbet gondolsz rá, egy idő után megszokod, és ha nem is tűnik el teljesen, de legalább enyhülni fog az érzés. Nem is beszélve arról, hogy ha elkezdesz mással is foglalkozni, talán te is megismered a "tökéletest".

2013. aug. 31. 14:03
 4/4 anonim ***** válasza:

előző vagyok..

*Nem baj ha találkoztok, de NE túl gyakran.

2013. aug. 31. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!