Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan legyek újra csak a...

Szeretlekoliver kérdése:

Hogyan legyek újra csak a barátja?

Figyelt kérdés

Beleszerettem a legjobb fiùbarátomba,de ő visszautasított. Szeptemberben kezdődik a suli és mivel osztálytársak

vagyunk minden nap látni fogom és találkozni ,beszélni fogunk mivel barátok maradtunk.Csak ezzel az a baj,hogy még mindig szeretem és kötődöm hozzá.Nem tudok csak barátként tekinteni rá.Hogy kezeljem ezt a helyzetet?Mit tegyek?Mit tanácsoltok? 18/L

2013. aug. 20. 12:26
 1/2 anonim ***** válasza:

Tulajdonképpen sehogy. Ezt nem olyan könnyű kigyomlálnod magadból, és úgy, hogy minden nap látod, csak tovább fog fájni a szíved. Ha a barátod, gondolom ismered a legtöbb hibáit, ezeket gyűjtsd össze, és gondolj arra, hogy bár barátként el tudtad ezeket fogadni, valószínűleg csak kínszenvedéssé tenné a kapcsolatotokat, ha együtt lennétek. Minden srácnak van ilyen, szóval nem nehéz megtalálni.

Amúgy pedig, bármennyire is nehéz eleinte, én azt ajánlom, hogy próbálj meg ismerkedni, hiszen be kell látnod, hogy ez a srác csak barát, és nem akar többet tőled. Nem érzi azt, amit te. Viszont ezer meg ezeregy olyan srác van körülötted, akiket lehet, hogy jobban tudnál szeretni, mint őt, még ha ezt most nehéz is elhinni, és biztos, hogy viszonoznák is. Innentől fogva rajtad áll, ha nem leszel elutasító, és nem próbálod meg egy reménytelen szerelemmel kínozni magadat, könnyen el fogod felejteni.

Én azt ajánlom, hogy ne akarj nagyon a barátja maradni, a barátságotokban benne volt az, hogy reménykedtél, hogy azzal áltattad magadat, hogy ő viszontszeret téged, sajnos akibe egyszer belezúg az ember, azt már nem "legjobb fiú barátnak" szokták nevezni. Ez a hajó elúszott, szerintem keress másikat, 18 éves vagy, még biztos lesz más srác is az életedben.

Hajrá! :)

2013. aug. 20. 13:49
 2/2 A kérdező kommentje:

Mennyire igaz!Sokat segítettél vele!

Nagyon köszönöm kedves válaszolò! :)

2013. aug. 20. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!