~Andy~ kérdése:
S. O. S.! Mit tegyek ha folyton piszkálnak? 12/L
Figyelt kérdés
Van az osztályunkban 4 lány. Ők a "menők". Legalábbis a fiúk szerint. De a lányok szerint inkább csak elkényeztetett hercegnők. És ez így igaz! Ők állandóan piszkálnak. De nem csak engem a barátnőimet is. Néhányszor már megmondtam a magamét nekik (persze nem csúnya szavakkal). De egyszerűen kikészítenek. És a legnagyobb probléma,hogy az egyik (A vezető) az igazgatónak az unokája és mindenki kivételezik velük. Szóval már nem is nagyon merem megvédeni magunkat! Mit tegyek? Kérlek segítsetek!!2013. aug. 29. 20:00
2/19 A kérdező kommentje:
már megtettem de csak azt mondja,hogy ne foglalkozzak vele! De annyira idegesítőek! :/
2013. aug. 29. 20:13
5/19 anonim válasza:
Dobj egy pókot a nyakába a vezető nyakába... vagy szedj néhány pókot egy befőttes üvegbe, majd ezt az üveget vidd be a suliba, és amikor tiszta a terep, a befőttes üvegből öntsd bele a pókokat a vezető táskájába. Lesz meglepi :)
6/19 A kérdező kommentje:
2. válaszoló : Hosszú lenne leírni. Egyébként legtöbbször csak sutyorognak rólam és onnan tudom,hogy rólam beszélnek mert 1.)Visszahallom a barátaimtól,hogy miket mondtak rólam mert ők pl. épp hallották azt és 2.) Mindig rám néznek mikor kibeszélnek.
3. válaszoló: Hmmm...Jó ötlet! xD
2013. aug. 29. 20:40
7/19 A kérdező kommentje:
4. válaszoló: xD Durva lenne! Úgy sikoltozna,hogy az csak na! xD
2013. aug. 29. 20:41
8/19 anonim válasza:
Istenem, mintha csak magamat olvasnam alt suliban! :D Nalunk pluszba az osszes tanar gyerek is az osztalyba jart! A csajokrol csak annyit, h az egyik kint k u r v a, a masiknak hetente uj palija van, meg gyereke, de sztem o sem tudja kitol, a harmadikrol meg semmit nem tudok kb! :D A facebookon meg folynak a kdpeimre, "mert elegge kikupalodtam"Altalanos utan, mar nem is fogsz ezekre emlekezni,hidd el! Csak egy lepcsofok, majdnem a legalso az eletedben;)
9/19 anonim válasza:
Próbálj másra figyelni
Biztos csak azértcsinálják mert vmilyért irigykedneke rád
Engemis mindig piszkálnak :C
10/19 anonim válasza:
Elmondom mi a legjobb. Beszéld meg az összes lánnyal, hogy nem szóltok hozzájuk. Illedelmesen köszöntök, de ennyi. Legalább megtudják ők is milyen érzés kiközösítettnek lenni. Hidd el pár nap után már ők jönnének oda barátkozni. :) Az ilyen lányok csak addig piszkálódnak amíg figyelnek rájuk. Abban a pillanatban, hogy levegőnek nézik őket abbahagyják. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!