Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Én egy 14 éves fiú vagyok és...

Yasino kérdése:

Én egy 14 éves fiú vagyok és csak 156cm magas az iskolában folyton piszkálnak emiatt megfogok nőni valah?

Figyelt kérdés
2013. jún. 8. 00:55
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Fogsz még nőni ne aggódj. Bár magas nem leszel, de ne zavarjon téged hogy kicsit alacsonyabb vagy az átlagnál, mindenkit lehet piszkálni valamiért, ha téged olyannal piszkálnak amiről nem te tehetsz az csak őket minősíti.
2013. jún. 8. 01:03
 2/14 anonim ***** válasza:
Pontosan ekkora voltam,176 lettem .
2013. jún. 8. 07:02
 3/14 anonim ***** válasza:

szüleid milyen magasak ?

mutálsz már ?

mostanában nem nőttél hirtelen sokat ?

testvéred mekkora, ha van ?

ezek az adatok fontosak, hogy képben legyünk, és válaszolni tudjunk.

2013. jún. 8. 12:16
 4/14 anonim ***** válasza:
Biztos fogsz még nőni. Ezért piszkálni az embert, jó nagy szarrágók. Aranyos lehetsz. :)
2013. jún. 8. 14:30
 5/14 anonim ***** válasza:

Nagyon alacsony vagy,hát igen ez olyan 11-12 éves magasság.A fiúk vagy akkorák lesznek mint az apjuk vagy kicsit még magasabbak,ebből ki tudod következtetni a magasságod és általában az alacsonyabb fiúk későnérőek is,lassabban és később fejlődnek,szőrősődnek(egy átlagos fejlettségű fiú 12-13 éves korában már fanszőrrel rendelkezik és 14 éves korában már van fanszőre is)és van hogy amíg ilyen alacsonyak addig a péniszük is viszonylag kicsi,de amint megnyúlnak ezzel sem lesz próbléma.

De fogsz még nőni hidd el,de lehet hogy csak 16 éves korodra kezdesz el nyúlni.

Milyen magas az apukád?

Van már szőrőd és ha igen mióta?

Más fejlődésben testileg minden rendben van?

2013. jún. 8. 19:04
 6/14 anonim ***** válasza:
én meg 166 cm vagyok 26 éves létemre. és ez miatt katasztrófa az életem. Én 14 éves korom óta nem nőttem semmit.
2013. jún. 8. 19:35
 7/14 anonim ***** válasza:

5 ös,mint írtam az elején,156 voltam,és 46 kg.Mivel fiú

osztály voltunk, 30 volt a létszám.Még nálam is voltak,nem is kevesen,kisebbek .25 év múlva volt osztály találkozónk.

Bizony szépen megnőtt,kiférfiasodott mindenki .

2013. jún. 8. 19:56
 8/14 anonim ***** válasza:

Persze meg lehet nőni,de nálunk 14 évesen simán mindenki 163(ők a kisebbek voltak)-173 cm között voltak,mire a magasak középsuliba menték és betöltötték a 15. életévüket mindenki a 180 cm felé kacsingatott.De nem mindegy bizony hogy éppen az édesapád egy 170 cm vagy egy 180-190 cm magas ember,mert innen tudsz viszonyítani hogy milyen magas is lehetsz később.

Azért na ná hogy elvárható egy 23-25 évestől is hogy már férfiasabban nézzen ki,de éppen egy 17 évesnek sem úgy kellne kinéznie mint egy általános iskolás gyereknek és ez nem a magasságtól függ,mert van aki alacsony termetű marad és mégis férfiasan néz ki,vagy alacsony termetű 15-16 éves kamasz 165 cm de mutál,az arca,testalkata nem egy kisgyereké,viszont sok alacsony termetű kamasz ennek pont az ellentéte.

Nem hiába van az hogy 16 év az a korhatár,amikor akár alacsony valaki akár nem már a fejlődési,nemiérési folyamatnak meg kell hogy jelenjen különben orvoshoz kell fordulni. .

Apáméknál volt egy srác ahol a mindkét szülő alacsony volt és a srác igen alacsony és fejlettlen volt,kamaszodás jele nem volt még nála 8.-ban sem,biztos értitek mire célzok és képzeljétek apu érettségije után összefutott vele(apám 182 cm magas)és a srác simán túl nőtte,valamikor 18 éves korára ez a fiú hirtelen megugrott.Tehát minden lehetséges.

2013. jún. 9. 11:13
 9/14 anonim ***** válasza:

Utolso. Csodak nagyon ritkan fordulnak elo. Ha a szulok alacsonyak 10 - bol 9 - szer alacsony lesz a gyerek is. Akit irtal biztosan a nagyapjara vagy v.melyik magas rokonra utott.

Mit nem adnek hogy 180 legyek...ez mar lehetetlen. En azert szivtam meg mert a szuleim alacsonyak.

166 cm vagyok 26 evesen. Igy elni se jo. Kar, hogy megszulettem.

2013. jún. 9. 15:56
 10/14 anonim ***** válasza:

Utolsó,26/F ne nézzd ennyire pesszistán az életed,attól hogy nem lettél magas,még ugyanolyan értékes vagy mint bárki más,nem a magasságtól lesz valaki férfi,vagy értékes ember ezt ne felejtsd el.Sok alacsony férfinek is van szép felesége,családja.Ne add fel!!!Majd csak találsz te is egy hozzád illő lányt,a magasság nem minden.

Másoknak is vannak problémái,lehet magas,de csupa pattanás,vagy éppen tök szőrős,kivel így kivel úgy szúr ki az élet,sajnos:-(

2013. jún. 16. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!