Yasino kérdése:
Én egy 14 éves fiú vagyok és csak 156cm magas az iskolában folyton piszkálnak emiatt megfogok nőni valah?
Figyelt kérdés
2013. jún. 8. 00:55
11/14 anonim válasza:
Hát szerintem a te eseted még mindig jobb mint az enyém.. én 16 éves lány vagyok és majdnem 180 cm .. én elfogadtam magam igy hogy lány létemre ilyen magas vagyok, de azért én sem szeretnék már nőni nagyobbra.. Fogadd el te is magadat amilyen vagy, bár szerintem még rengeteget fogsz még nőlni.
12/14 anonim válasza:
Szerintem aranyos lehetsz. :) Én meg 152cm vagyok.
13/14 anonim válasza:
Szerintem igen. És a kicsi pasik cukibbak mint a nagyok... ;) Nem baj ha alacsony vagy. De igaz nem kezdtél el gyúrni? Mert ha elkezdtél, akkor nem fogsz megnőni.
14/14 anonim válasza:
Kérdező!
Megnőttél már azóta?Fizikailag sok változás következett már be?
Hàt 14 évesen nem cuki,hanem ciki a 156 cm iskolában,mert az ilyen alacsony srácok évekkel később érnek,és sokszor nagyon pici van nekik.És megy a cukkolás,meg rossz érzés amikor 5-6.osztályosok lekörözik.
De idővel ez a lemaradás megszűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!