Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Most kezdem a 9. osztályt....

Santő kérdése:

Most kezdem a 9. osztályt. Első nap milyen legyek?

Figyelt kérdés
tudom,hogy önmagam na de azért...csendes?vagy milyen?gondolom kedves . Szeretném,ha szeretnének és nem akarok egy barátok nélküli, hátsósorban ülő selejt lenni. Űgymond menő akarok lenni de igaz barátokkal.na értitek. nem szeretnék egyedül lenni.vehetjük ugyis hogy:hogy barátkozzak?
2013. aug. 28. 17:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Akiknek nincs barátjuk azok elől ülnek nem hátul.Egyébként meg legyél önmagad, úgysem tudsz megváltozni,miért tennéd?Idővel rájönnének hogy az nem te vagy.
2013. aug. 28. 17:38
 2/4 anonim ***** válasza:
Mennj oda ahhoz, aki szimpatikus, és mutatkozz be. Igyekezz minél több emberrel beszélgetni, hogy megtudd, ki való hozzád.
2013. aug. 28. 17:38
 3/4 anonim ***** válasza:
én az elején mindig kivártam, hogy hogy alakulnak a klikkek.persze addig mindenkivel érdemes a normálisabb feledet mutatni. egy pár hét kell mire feloldódik mindenki és te is tudni fogod, hogy kivel érdemes barátkozni a továbbiakban.
2013. aug. 28. 17:46
 4/4 RAni969 válasza:
Azokból következtetve, amiket írtál, neked az a legjobb, ha kerülöd a feltűnést, minden téren; egyszerűen felesleges. Ne legyél nagyhangú vagy bunkó, mert akkor úgy könyvelnek el, de ha kell, igenis állj ki magadért. Persze mindenkivel legyél kedves, de nem kell feltétlen mindenkit leszólítani, főleg, ha lerí róla, hogy egyáltalán nem olyan, mint te. Nézz ki magadnak embereket, akik szimpatikusak (lehetőleg olyanokat, akik hozzád hasonlónak tűnnek, és akkor jobb az esély a barátság fennmaradására) és velük próbálj meg először beszélgetni, ismerkedni. Reggel érdemes korán bemenni szerintem az első napokban, hiszen általában órák előtt dől el az ülésrend, meg az óra előtti tengődésben senkinek semmi dolga, lehet beszélgetni. A menőségről annyit, hogy általában az "menő", aki magát annak képzeli, de ténylegesen; abban a hitben él, hogy ő az, és azzá válik mások szemében is. A valóságban a "nem menők" szerint a "menők" egyáltalán nem menők, hanem egyszerűen márkás cuccokban járó lelketlen, ostoba és bunkó emberek. Jó, ez persze nem mindenhol van így... de szerintem általában igen. Értem, hogy milyen népszerűségre vágysz; ezt úgy érheted el, ha van egy fajta jellemed, személyiséged, nem igazán vagy befolyásolható, határozott vagy, ugyanakkor kedves, és általában kiállsz magadért. Persze ez megint minden társaságban másként hat... De remélem nálad bejön majd!
2013. aug. 28. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!