Nem tudom mi történt a barátommal! Mi tévő legyek?
Beszéljél K-val! De ne olyan finoman, köntörfalazva. vágd a képébe a problémád! Tudom, furán hangzik ez így elsőre de én is ezt tettem annak idején amikor velem is hasonló történt. Világosítsd fel hogy te is ott vagy, rád is számíthat. Kicsit "sértődj meg" mert mi az hogy elfelejt téged? Mikor a legjobb barátja vagy?
K-nak tényleg nagyon hiányozhat N, és lehet mást is érez nem csak barátságot csak ezt ő sem vallja be (ha most hülyeséget mondtam bocsi).
Szóval, olvass be neki. Ne fojtsd magadba az érzéseid, lehet hogy most "szenved" de meg kell adni a löketet hogy kilábaljon mert előbb utóbb te is belefogsz kerülni a gödörbe! Segíts rajta.
És az sem árt ha beszélsz N-nel erről. Persze az már egészen más téma és nem én sem tudom mit mondhatnál neki mivel tényleg jó bonyolultan írtad le.
Remélem egy kicsit legalább segíthettem. :)
Új élet vár, felejts el mindent,
Mindent, ami fáj.
Múltadon tűnődsz, de nincs okod.
Ha segít egy társ, céljaidat lassan eléred,
De nem jó egyedül, régóta rájöttél,
Boldog élet rád, csak barátok közt vár.
Üdvözöljük önöket a Mátyás király tér lakóinak legújabb epizódjában!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!