Egy ismerősöm odalépett hozzám az utcán. Rég láttam, hirtelen az ugrott be, hogy nem sokára összeül a társaság és ott kellene lennie neki is ezért meghívtam. A kérdés? A kiegészítő mezőben van.
Viszont nem is voltam online és írt egy érdekes monológot, kicsit elgondolkoztam, hogy, tényleg akarok e vele találkozni, most komolyan szerintetek? 24L
Monológ:
bu
mi ez a péntek este?
megszállt a szentlélek?
vagy hirtelen nem tudtál mást kitalálni, hogy lerázz az aluljáró kiúttalan ut vesztőjében
*ú
t
jó választ kérek, mert meggondolom, hogy kibe fektetem a péntek éjszakámat....
segítek,: a semmilyen válasz azaz a válasz ami 0 értéket képvisel, azaz nem létezik,
= azzal a válasszal is közölhetsz
(most hozzá rendelek, ami legyen a semmi,
így a 0 értéket képviselő semmilyen válaszhoz is társul egy érték ami már nem 0 hanem 1),
tehát mindenféle jövőbeni tettet felül írhat a válaszod ami nincs de gyakorlatilag még is van.
--->Ennek a zagyvaságnak azon értelmét miszerint semmit nem kell csinálnod ahhoz,
hogy valamit csinálj most át passzolom neked,
hogy lásd és hasson rád, majd tégy belátásod szerint tudván hogy a semmi is valami
LOLOLOLOL
szerintem nem gondoltad át rendesen....
haha utána olvastam és sok gondolat hiányzik belőle, aminek híján az olvasó előtt nem tárul fel a közlés valódi mondandója.
Szomorú
Bár ha túl szeretnénk elemezni akkor ez a pár sor is tud valódi elrettentő példaként szolgálni azon személy ellen aki írta
oks akkor ez túl van tárgyalva:P
Igen ez a hallgatás beleegyezés akart lenni programozó nyelven szerintem :P
Elég bolond, hogy így fogalmazta meg a dolgot, nem tudom, hogy viccesnek szánta-e vagy sem. Ahogy írták is, ha bunkó lesz, vagy bármi más baj lesz vele, akkor kidobjátok :P
Hol futottak össze?
Egy elmegyógyintézet közelében? :D
Biztos azt hiszi magáról, hogy milyen okos és hogy ő most milyen jól megmondta :D
Írj vissza valami frappánsat, itt is mondtak példát, kicsit égesd be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!