Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Egy ismerősöm odalépett...

Lemuria kérdése:

Egy ismerősöm odalépett hozzám az utcán. Rég láttam, hirtelen az ugrott be, hogy nem sokára összeül a társaság és ott kellene lennie neki is ezért meghívtam. A kérdés? A kiegészítő mezőben van.

Figyelt kérdés

Viszont nem is voltam online és írt egy érdekes monológot, kicsit elgondolkoztam, hogy, tényleg akarok e vele találkozni, most komolyan szerintetek? 24L

Monológ:

bu

mi ez a péntek este?

megszállt a szentlélek?

vagy hirtelen nem tudtál mást kitalálni, hogy lerázz az aluljáró kiúttalan ut vesztőjében

t

jó választ kérek, mert meggondolom, hogy kibe fektetem a péntek éjszakámat....

segítek,: a semmilyen válasz azaz a válasz ami 0 értéket képvisel, azaz nem létezik,

= azzal a válasszal is közölhetsz

(most hozzá rendelek, ami legyen a semmi,

így a 0 értéket képviselő semmilyen válaszhoz is társul egy érték ami már nem 0 hanem 1),

tehát mindenféle jövőbeni tettet felül írhat a válaszod ami nincs de gyakorlatilag még is van.

--->Ennek a zagyvaságnak azon értelmét miszerint semmit nem kell csinálnod ahhoz,

hogy valamit csinálj most át passzolom neked,

hogy lásd és hasson rád, majd tégy belátásod szerint tudván hogy a semmi is valami

LOLOLOLOL

szerintem nem gondoltad át rendesen....

haha utána olvastam és sok gondolat hiányzik belőle, aminek híján az olvasó előtt nem tárul fel a közlés valódi mondandója.

Szomorú

Bár ha túl szeretnénk elemezni akkor ez a pár sor is tud valódi elrettentő példaként szolgálni azon személy ellen aki írta

oks akkor ez túl van tárgyalva:P

2013. aug. 27. 16:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Írd neki, hogy te is meggondolod kibe fekteted a péntek éjszakádat, úgyhogy még sincs meghívva. Ilyen gyökér emberrel én legalábbis nem szívesen rontanám el a hangulatom. :D
2013. aug. 27. 16:33
 12/15 anonim ***** válasza:

Igen ez a hallgatás beleegyezés akart lenni programozó nyelven szerintem :P

Elég bolond, hogy így fogalmazta meg a dolgot, nem tudom, hogy viccesnek szánta-e vagy sem. Ahogy írták is, ha bunkó lesz, vagy bármi más baj lesz vele, akkor kidobjátok :P

2013. aug. 27. 16:43
 13/15 A kérdező kommentje:
Akkor, ahogy ő is írta ez "túl van tárgyalva". Bár én is unatkozok, és valószínűleg ti is, úgy hogy---> szimpátia :)
2013. aug. 27. 16:49
 14/15 anonim ***** válasza:

Hol futottak össze?

Egy elmegyógyintézet közelében? :D

2013. aug. 27. 18:40
 15/15 anonim ***** válasza:

Biztos azt hiszi magáról, hogy milyen okos és hogy ő most milyen jól megmondta :D

Írj vissza valami frappánsat, itt is mondtak példát, kicsit égesd be.

2013. aug. 27. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!