15 éves fiú vagyok. Szellemileg érettebb vagyok a korosztályomnál. A felnőttek társaságában jobban érzem magam. Velük szívesebben barátkozok. Más is van így ezzel? Nagyon magányosnak érzem magam.
Attól, hogy komolyabb témák érdekelnek még nem leszel érettebb. Ezt az is bizonyítja, hogy ha érettebb lennél, akkor be tudnál illeszkedni közéjük és nem lennél magányos, ahogy írtad.
Egyébként tényleg nagyon sokan gondolják ezt magukról, de nagyon kevesekre igaz csak.
De pöcék itt egyesek.
Nagyon egyszerű: ha olyan érett vagy, bizonyára van saját érdeklődési köröd, esetleg több(!) is, és ezekben elmerülve megpróbálsz olyan embereket megismerni, akik szintén az általad kedvelt témával foglalkoznak.
Nem, ettől nem vagy érettebb. Mindenki annak gondolja magát, és nem lepődnék meg, ha csak azért éreznéd jobban magad felnőttekkel hogy tudat alatt ezt az érzést kielégítsd. Hülyeség! Menj inkább szórakozni és élvezd az életet vagy küzdj az álmaidért. Nekem is mindig azt mondják hogy érettebb vagyok, de a legnagyobb hülyeségeket mindig é találom ki, és büszke is vagyok rá!!!
15/F
hát,ezzel takarod hogy forever alone gyerke vagy,felnőttek azok minden sráccal eldumálnak akármilyen legyen az a valaki..na de ha érettebb lennél,akkor ellennél a sajátjaiddal is,eltudnál lenni..ennyi,pont:D
magányos vagy mert fogadom nincsenek barátaid,és ide rejtőzöl mentségül:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!