Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Régóta összetartó baráti...

Régóta összetartó baráti társaság, de kezd szétesni. Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon fontosak voltak mindig, második családomként kezeltem őket, de azt veszem észre, hogy mindenki kezdi csak a negatívumot látni a társaságban, pedig sokminden nem változott. Nem szeretném őket elveszteni, de nem az a fajta vagyok, aki erőlködik egy olyan dologért, ami már nem biztos hogy helyrehozható. Tudom hogy erre egyértelmű a válasz hogy hagyni kell, de hátha tud valaki valami olyat mondani, ami segít. Köszönöm előre is.:D

2013. aug. 26. 12:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Sajnos nem tudok mást mondani, de el kell fogadnod, ez az igazság. Szépen lassan szétestek, addig még együtt vagytok egy keveset, aztán mindenki megy a maga útjára, lesznek új barátaid, és nekik is lesznek új barátaik. Így szokott ez menni.
2013. aug. 26. 12:37
 2/5 A kérdező kommentje:

Tehát maradandó barátságokra ne is nagyon számítsak? Vagy ebből csak nagyon kevés lesz?

Köszönöm a válaszod.

2013. aug. 26. 13:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen, maradandó barátság nagyon ritka és általában az ember idősebb, olyan 20 éves kor környékén tudja azokat "megszerezni" leghamarabb, általában munkahelyen, vagy egyetemen/főiskolán. Legalábbis nekem ez a tapasztalatom.
2013. aug. 26. 13:32
 4/5 anonim ***** válasza:
sajnos az évek alatt sokat változik mindenki, más irányba halad, új ismerősökkel, barátokkal gazdagodik és lassan a barátok eltávolodnak egymástól, lecsiszolódnak, de ez ellen hiába teszünk, már nem tartják őket össze közös dolgok. max annyit, lehet, hogy ritkábban, de valahogy még tartják a kapcsolatot. viszont fölösleges erőlködni, hogy a régi legyen a barátság
2013. aug. 26. 18:59
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2013. aug. 26. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!