Már elegem van HELP ME?
Figyelt kérdés
Egyik haverom folyamatosan átjön, nap mint nap. Ma reggel 8 kor felkeltem és 5 perc után már átjött, mondtam neki menjen haza ma ne is jöjjön át de megint átjött egy 2 óra múlva mondtam neki menjen haza de nem akart haza menni. Úgy szóltam a szüleimnek hogy küldjék haza. Még úgy is alig akart. Mit csináljak hogy soha, de soha többet ne jöjjön át?2013. aug. 26. 15:29
1/16 anonim válasza:
Ne engedd be a házba,tégy úgy mintha nem lennél otthon,beszéld meg a szüleiddel,hogy ők is tegyenek úgy. Egyszer csak veszi a lapot. Vagy csak egyszerűen mondd meg neki,hogy ne jöjjön át többet.
2/16 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy nem vagy rá kíváncsi!
Ha mégis jön, hát nem kell beengedni (gondolomnem kapott kulcsot...)
4/16 anonim válasza:
De miért?
Bajok vannak neki otthon,vagy csak szimplán bunkó?
5/16 A kérdező kommentje:
Csak szimplán bunkó. Unatkozok otthon és csak ide tud jönni. Ráadásul drogozik is.
2013. aug. 26. 16:26
6/16 anonim válasza:
Tegyetek úgy mintha nem lennétek otthon ha továbra is csenget és átjön akkor akár jelentsd fel zaklatásért.
7/16 anonim válasza:
Ne engedd be.
Előbb utóbb hazamegy.
8/16 anonim válasza:
ha drogozik akkor ne engedd be mer lopni is fog
9/16 anonim válasza:
Így igaz!!! Szakíts meg vele minden kapcsolatot!
10/16 A kérdező kommentje:
Nincs csengőnk, kinyitja a kaput és bejön az ajtón. De most megpróbálom azt hogy mondom a szüleimnek hogy ha átjön akkor küldjék haza, mert azt nem mondhatjuk hogy nem vagyunk itthon vagy én nem vagyok mert amikor bejön akkor az ablakból pont lát engem ahogy gépezek.
2013. aug. 26. 21:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!