Miért felejt ki mindenki?
Kiskorom óta hanyagoltak a barátaim. Oviban még hívogattak szülinapi bulikra. Suliban már egyáltalán. Mindig gúnyoltak: hol azét mert osztályelső vagyok, hol mert "túl fehér a bőröm", hol bármi mással. Ütöttek, szivattak, egész nap meg sem szólalhattam. Végül 8. végére lett egy legjobb barátnőm, akivel egy suliba, egy osztályba mentünk tovább, de az idő elteltével egyre csak távolodott tőlem, míg teljesen elfelejtett. Olyan, mintha ott sem lennék. Olyan hiper-menő kőrbe került, melynek tagjai folyton kibeszélik. Elfelejtett meghívni a 18. szülinapi bulijára is!!! A mostani osztályomból is mindenki hülyének néz. Egyszerűen nem bírom a kétszínű embereket és nincs kedvem azt mondani, amit hallani szeretnének. A mostani egyetlen barátnőm is kezd egyre furább lenni. Néha nem is ismerem. Annyi mindenkivel összehaverkodott, hogy amikor találkozunk csak azt meséli, hogy mi történt vele.. nincsenek közös élmények. Többen is furának találják és kezdek rájönni, hogy igazuk van, megváltozott. Egyedül a párom van, nélküle nem is bírnám, ő mindig ott van nekem. Persze irigylem amikor ő kimegy egyet a haverokkal sörözni én meg itthon gubbasztok. Jól esne azért, ha nekem is lennének barátaim. Félek beszélni az emberekkel, akadozok, botladozok... Egyedül a párom ismer, a többi ember számára mindigis egy szociális retardált maradok. Volt már valaki hasonló helyzetben? Mi a megoldás?
(UI: nem haverkodni akarok, tehát nem várok privár üzeneteket)
Az előző komentelőre ne hallgass... ha nem képes egy épkézláb választ leírni akkor ne írogasson !
Szerintem próbálj meg minél nyitotabb lenni a világra ! Legyél magabiztosabb , ne vedd magadra a szidásokat ... ezzel csak azt bizonyítja be , hogy zavarja , hogy te nem állsz be a sorba ! Hogy te mindig különb leszel nála ... Légy bátor , merész ! Ne félj új dolgokat kipróbálni ! Ha beszélsz valakivel és megbotlasz , őszintén szerintem észre se fogja venni hisz te is ember vagy hibézhatsz ha valami nem úgy sül el ahogy tervezted akkor próbáld meg újra és újra ... Ne felejtsd el , hogy semmi sem megváltoztathatatlan ! Én legalábbis ezt mondom...
A barátnőd aki nem hívott meg a szülinapi bulijába kapja be ! Vittél volna neki valami szuper ajit .. helyette ott voltak a seggnyaló barátnői ! Őszintén : szard le ! kitérdekelnek az ilyen felszínesen viselkedő ' barátok ' ?
Tudom szarul eshetett kinek nem ?! De próbálj túllépni a múlton... Menj el olyan helyekre ahol tudod , hogy olyan embereket ismerhetsz meg amilyen te önmagad is van... és akkor hidd el ők megfognak hívni a bulijukba !
Igaza van az előttem írónak.
Ne foglalkozz olyan emberekkel akiknek az a fontos hogy szépeket mondj rájuk, nem érdemlik meg. Íratkozz be valami elfoglaltságra ami érdekel, biztos könnyebben fog menni az ismerkedés olyanokkal akikkel közös pontotok van. Ne idegeskedj, egy ember sem tökéletes, azért mert nehezebben ismerkedsz egy normális ember sem fog retardáltnak nézni. Ne akarj rögtön valaki legjobb barátja lenni, csak beszélgess az emberekkel, idővel mind könnyebb lesz. Légy türelmes magadhoz, s nyitott a társaságra, előbb-utóbb biztos lesznek olyanok akikel közös nevezőn lesztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!