Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Az miért van, hogy valakivel...

Az miért van, hogy valakivel nagyon jól elbeszélgetek, majd egyik napról a másikra eltűnik?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Volt egy internetes nagyon kedves ismerősöm,lassan egy hónapja minden nap beszültünk,majd egyszer csak eltűnt.Nem válaszol,semmi.Megsérteni biztos nem sértettem meg?Mi lehet az oka?

2013. aug. 23. 17:42
 1/9 anonim ***** válasza:
Lehet elege lett belőled, vagy ilyesmi, viszont elég bunkó viselkedés szerintem, ha csak úgy eltűnik és már nem válaszol. Én is tapasztaltam már ilyesmit.
2013. aug. 23. 17:47
 2/9 anonim ***** válasza:
Sok oka lehet, pl., elromlott a gépe, elutazott, beteg, vagy csak megúnta a beszélgetéseket.
2013. aug. 23. 17:50
 3/9 anonim ***** válasza:

tényleg nem szép az ilyen, de biztos, hogy nyomós oka volt rá, és itt nem biztos, hogy arról van szó, hogy megsértetted, megunt téged, meg ilyenek.

hanem lehet, hogy elromlott a gépe, vagy én olyanról is hallottam, hogy valakinek feltörték a jelszavát, ezért nem tud belépni... több oka is lehet, ha a szíved mélyén tényleg érzed, hogy te semmi rosszat nem tettél/biztos nem únt meg téged, akkor biztos, hogy igazad van

nem kell egyből magadat okolni ilyenkor ;)

2013. aug. 23. 20:41
 4/9 A kérdező kommentje:
2 hete nem írt,facebookon is ismerősök voltunk,de ott nem akarom zargatni.Csak furcsa,hogy semmi előzmény nélkül lelépett:DD:/
2013. aug. 23. 21:42
 5/9 anonim ***** válasza:
velem fél év után csinálták ezt :(
2013. aug. 23. 21:48
 6/9 anonim ***** válasza:
azt hittem az facebook arra van, hogy ismerősökkel beszélgess, ismerkedj, tudd tartani a kapcsoaltokat. szóval semmi zargatás sincs abban, ha ráírsz, sőt azjánlom is, hogy írj rá, legjeljebb nem válaszol, ennyi :)
2013. aug. 23. 22:02
 7/9 A kérdező kommentje:
Csak azt nem értem,hogy ilyenkor mi játszódik le a másik fejében?Nem gondol arra,hogy ez a másiknak rosszul esik?
2013. aug. 23. 22:26
 8/9 anonim ***** válasza:

Én is jártam így egy férfival (nő vagyok), aki 10 évvel fiatalabb volt nálam, és meg is egyeztünk, hogy semmi szerelem, csak baráti beszélgetés. Vagy három hónapon át hetente legalább háromszor hosszú leveleket váltottunk, aztán egyszercsak búcsú nélkül eltűnt. Rosszul esett.

Aztán vagy két év múlva írt: eszembe jutottál, hogy milyen jót leveleztünk pár éve, mi van veled?

Hát ezt én sem értem. Úgy látszik, van, akinek ilyen könnyen megy.

2013. aug. 23. 22:53
 9/9 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszaitokat!Sajnálom,hogy ti is így jártatok.

Én úgy vagyok vele,hogyha ő nem keres(én válaszoltam neki),akkor valószínűleg nemkívánatos személy lettem nála,vagy megúnt.Azt sem szeretném,hogyha ráírnék,magyarázkodni kezdenek,és utána esetleg kényszerből írna.Erre nincs szükségem.

2013. aug. 23. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!