Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » El lehet valahogy felejteni...

El lehet valahogy felejteni valakit, aki régen a barátunk volt?

Figyelt kérdés
Összetett érzések: baráti szeretet, testvéri szeretet, apai szeretet, szerelem. (Mármint én tekintettem úgy rá, mintha az apám lenne.) Ez mind fűzött engem valakihez, aki 2 éven át szinte napi szinten az életem része volt . A pontos okot most hagyjuk, de részben az én, részben az ő hibájából ez a kapcsolat lassan 2 éve megszakadt. Csúnyán ért véget, mert rossz dolgokat vágott a fejemhez és nagyon megbántott. Az elmúlt 2 év nagyon nehéz volt számomra, de napról napra könnyebb lett. Az a baj, hogy rajta kívül szinte csak egy olyan igaz barátom van, akivel napi szinten tartom a kapcsolatot. Szerencsére az illető még mindig a barátom, és nem is hiszem , hogy ez változhat, mivel iránta csak tiszta baráti szeretetet érzek és nem kavarnak be az egyéb érzelmek, mint a fent említett illetőnél. Bár már eltelt lassan 2 év, néha mégis a facebook adatlapjára tévedek, pedig törölt az ismerősei közül is. Kb 3-4 havonta megnézem az adatlapját, mert kíváncsi vagyok mi van vele, hogy él-e, vagy hal-e. Tudom, hogy nem helyes, mert így sosem fogom tudni lezárni a múltat. De kevés ilyen barátom volt még mint ő és sok kedves emlék fűz hozzá és hagyott egy olyan űrt amit szerintem senki sem fog tudni kitölteni. Legbelül talán még abban reménykedem, hogy helyrehozhatom ezt a kapcsolatot és ezért nem tudom őt elengedni. Az eszem viszont azt súgja, hogy úgy kéne rá tekintenem mintha meghalt volna, hisz úgy dobott el, mint a szemetet és azok után amiket írt, neki kéne megkeresnie engem, hiszen utolsó levelében azt írta: menjek a fenébe! Ezek után igen fura lenne , ha én írnék neki. Azt viszont tudom, hogy ő soha többé nem fog engem keresni, erre tehát hiába várnék. Azt tartják, hogy ne fussunk olyan után, aki nélkülünk is boldog és akinek nem kellünk. Csak hát ezt mondani könnyebb, mint átélni.... Mit gondoltok?

2013. aug. 22. 18:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Hát ez elég furcsa "mintha az apám lenne"

Ilyen nagy korkülönbség volt?

Egyébként ezt így nehéz meghatározni, de az emberek, ahogy haladnak a korral, változhat a nézetük is.

Volt egyébként két ismerősöm is akikkel napi kapcsolatban voltunk és az gondoltam a legjobb barátaim, de szinte az egyik napról a másikra megszakadt minden. Később próbáltam még felvenni velük a kapcsolatot, de nem reagáltak.

Szóval lehet ilyen, hogy valaki kilép valaki életéből, és aztán nem is fogja érdekelni többet. :/ Persze titkon remélem, hogy egyszer majd valahol, valamikor összefutunk /aminek nincs reális esélye/, de az egyáltalán nem foglalkoztat, hogy elfelejtsem őket.

2013. aug. 22. 22:08
 2/11 A kérdező kommentje:
11 év korkülönbség.
2013. aug. 23. 15:21
 3/11 anonim válasza:
ismerős :-/
2013. aug. 23. 19:06
 4/11 A kérdező kommentje:
Harmadik hozzászóló! Elmeséled a te történetedet? Azt írtad ismerős és kíváncsi vagyok neked milyen volt.
2013. aug. 23. 21:32
 5/11 anonim válasza:

Kiszedem a te szövegedből azokat a részeket, amelyek igazak rám nézve is:

-aki 2 éven át szinte napi szinten az életem része volt ( kb 2 , vagy 1,5 )

-Csúnyán ért véget, mert rossz dolgokat vágott a fejemhez és nagyon megbántott.

- Bár már eltelt lassan 2 év, néha mégis a facebook adatlapjára tévedek, pedig törölt az ismerősei közül is.

-Kb 3-4 havonta megnézem az adatlapját, mert kíváncsi vagyok mi van vele, hogy él-e, vagy hal-e. ( sajnos gyakrabban is)

-Tudom, hogy nem helyes, mert így sosem fogom tudni lezárni a múltat.

-De kevés ilyen barátom volt még mint ő és sok kedves emlék fűz hozzá és hagyott egy olyan űrt amit szerintem senki sem fog tudni kitölteni. Legbelül talán még abban reménykedem, hogy helyrehozhatom ezt a kapcsolatot és ezért nem tudom őt elengedni.

-neki kéne megkeresnie engem,

-Azt viszont tudom, hogy ő soha többé nem fog engem keresni, erre tehát hiába várnék.

Tehát körülbelül ugyanaz! :-)

2013. aug. 28. 20:55
 6/11 A kérdező kommentje:
Át tudlak érezni . :(
2013. aug. 29. 17:37
 7/11 anonim válasza:
Azt elhiszem! :) mivel én is téged! :)
2013. aug. 29. 18:33
 8/11 anonim válasza:
És vele gyakran találkoztatok? Vagy? Közel laktok egymáshoz?
2013. aug. 29. 20:39
 9/11 A kérdező kommentje:
Közel laktunk és volt olyan időszak, hogy naponta találkoztunk....
2013. szept. 3. 09:26
 10/11 anonim válasza:
Mi sosem láttuk egymást élőben! :)
2013. szept. 3. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!