El lehet valahogy felejteni valakit, aki régen a barátunk volt?
Hát ez elég furcsa "mintha az apám lenne"
Ilyen nagy korkülönbség volt?
Egyébként ezt így nehéz meghatározni, de az emberek, ahogy haladnak a korral, változhat a nézetük is.
Volt egyébként két ismerősöm is akikkel napi kapcsolatban voltunk és az gondoltam a legjobb barátaim, de szinte az egyik napról a másikra megszakadt minden. Később próbáltam még felvenni velük a kapcsolatot, de nem reagáltak.
Szóval lehet ilyen, hogy valaki kilép valaki életéből, és aztán nem is fogja érdekelni többet. :/ Persze titkon remélem, hogy egyszer majd valahol, valamikor összefutunk /aminek nincs reális esélye/, de az egyáltalán nem foglalkoztat, hogy elfelejtsem őket.
Kiszedem a te szövegedből azokat a részeket, amelyek igazak rám nézve is:
-aki 2 éven át szinte napi szinten az életem része volt ( kb 2 , vagy 1,5 )
-Csúnyán ért véget, mert rossz dolgokat vágott a fejemhez és nagyon megbántott.
- Bár már eltelt lassan 2 év, néha mégis a facebook adatlapjára tévedek, pedig törölt az ismerősei közül is.
-Kb 3-4 havonta megnézem az adatlapját, mert kíváncsi vagyok mi van vele, hogy él-e, vagy hal-e. ( sajnos gyakrabban is)
-Tudom, hogy nem helyes, mert így sosem fogom tudni lezárni a múltat.
-De kevés ilyen barátom volt még mint ő és sok kedves emlék fűz hozzá és hagyott egy olyan űrt amit szerintem senki sem fog tudni kitölteni. Legbelül talán még abban reménykedem, hogy helyrehozhatom ezt a kapcsolatot és ezért nem tudom őt elengedni.
-neki kéne megkeresnie engem,
-Azt viszont tudom, hogy ő soha többé nem fog engem keresni, erre tehát hiába várnék.
Tehát körülbelül ugyanaz! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!