Lelki bajok és társai?
Sziasztok!
Igazából csak annyit szeretnék ezzel mondani,hogy akinek van valami ami nyomja a lelkét vagy bármi ehhez hasonló és megszeretné beszélni valakivel akár névtelenül is nemtől és kortól független írjon privát üzenetet :)
18/F
Ui.: tudom hogy a neten nehéz ilyesmibe hinni név/arc nélkül de próbálok a sok kamu kérdés közül kitűnni hogy ne legyen ez egy halott dolog.
Tudom,hogy nem tudok mit felmutatni,hogy bízzanak bennem az itteniek de egy próbát megér.
Persze tudom.Sok esetben ez így van.
Viszont néha jól eshet kiadnia magából az embernek.
Hát szeretem az embereket meghallgatni vagy ha olyan van tanácsot adni.
Érdekel a dolog.Sokat foglalkozom vele.
Meg hát..megtudom érteni őket sok esetben.:)
Igen tény hogy sokan félnek tőle.Tapasztaltam :)
De akik írnak azoknak örülök mert megmerték tenni.És igyekszem segíteni.
Kedves Segitő!
Még irhatnak akik komolyan veszik a jó szándékodat. Aki igazán tudna nekik tartós segitséget nyujtani, a Máté evangélium 11:28-ban van leirva: Jöjjetek hozzám mindnyájan, akik keményen fáradoztok, és meg vagytok terhelve, és én felüditelek benneteket.
Mivel? Szellemi táplálék, mely Isten Szavából a Bibliából származik.
Ha tudnák, nemsokára véget ér a szenvedés és a gonoszság, mert egy igazságos új világban élhetnek, és értékelnék ezt, akkor nem lenne lelki beteg senki sem.
Üdvözlettel: Zsóka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!