Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Van még így valaki ezzel? Mit...

Van még így valaki ezzel? Mit tegyek? 16/L

Figyelt kérdés
Tizedikes vagyok,gimibe járok és nincs egyetlen barátom se...Volt egy lány akivel jóba voltunk és padtársam volt de nincs közös témánk és nem érzem jól magam vele. Eddig ő volta padtársam de úgy gondolom,hogy ősztől már nem leszünk padtársak mert valaki mással lett jóba. Nagyon rossz érzés,minden nap unalmas így a suliban. Amikor valamilyen feladat van és csapatokba kell lenni mindig én maradok egyedül mert engem nem választ senki. Nagyon rossz érzés így és most még attól is félek,hogy megkeződik a suli és még padtársam se lesz,elég hülye érzés lesz.

2013. aug. 20. 15:57
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

sorstárs :)

16L

2013. aug. 20. 16:04
 2/8 A kérdező kommentje:
és te hogyan éled meg ezt az egészet? :(
2013. aug. 20. 16:14
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem kezdj el nyitni a többi osztálytársaad felé. Biztosan akad olyan, akivel legalább hasonló mondjuk a zenei ízlésetek vagy bármi. Én sosem voltam konkrétan ilyen helyzetben, viszont pont tizedikes voltam amikor összevesztem a két barátnőmmel az osztályból, így úgymond ők kiközösítettek engem, de ettől függetlenül talpraesett voltam, és elkezdtem másokkal is barátkozni. Először picit nehezen ment, de az év végére már szinte mindenkivel jóban voltam.
2013. aug. 20. 16:20
 4/8 anonim ***** válasza:
Azt hiszem en is,igy leszek az osztol. Eddigi padtarsammal jol egyeztunk mar regota ismerem,de szerintem most mas baratnoje melle ul? :( ha igy lessz akkor nem tudom ki melle kerulok. Foleg,hogy nalunk inkabb bunko fiuk vannak.. Mondjuk azert most nem felek epp annyira mintha 9be nem lenne padtarsam. Szerintem ne gondolj ra annyit,en is probalom tavol tartani magam a folyamatos talalgatasoktol,majd lessz valahogy...:)
2013. aug. 20. 16:23
 5/8 A kérdező kommentje:
Ettől félek a legjobban,hogy más mellé űl,és akkor mit kezdek egyedül? fogalmam sincs,hogy ki mellé üljek mert már mindenkinek megvan a társa. :(
2013. aug. 20. 16:29
 6/8 anonim ***** válasza:

első vagyok

Hát nem könnyű, de nálunk úgy vannak,hogy 4es padok vannak és akkor valahova odacsapódok.. csak az a rossz,hogy nem érzem,hogy helyem lenne ott,csak úgy ülök ott mint egy zsák krumpli.. várom,hogy végre kicsöngessenek és mehessek ki a teremből

2013. aug. 20. 17:59
 7/8 anonim ***** válasza:

szerintem próbálj olyan lánnyal vagy lányokkal barátkozni, aki egy kicsit szerényebb, akinek szintén nincs sok barátja. beszélgess velük, ők biztosan nem lesznek durvák veled. vagy keresd meg neten vagy telón azt bnődet, akivel együtt ültél, hogy ő ki mellé ül majd, vagy hogy legalább pár órán ülhetnének együtt.

ne aggódj ezen:)

2013. aug. 20. 23:45
 8/8 A kérdező kommentje:

Az a baj,hogy nincs olyan lány az osztályban,aki szerény. Sokan vannak olyanok akik ált.iskolában is osztálytársak,barátnők voltak és ők most is elvannak együtt.

Nem akarok beképzelt lenni de mondták már többen is,hogy jól nézek ki meg minden. Divatosan öltözöm,tehát ezzel nem lehet bajuk. Kétségbe vagyok esve...:((

2013. aug. 21. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!