Más is van ezzel így? Tippek?
Figyelt kérdés
Az a problémám, hogy rengeteg ismerősöm van, aki mindig rám ír, de én nem tekintem a viszonyunkat annyira jónak, hogy napi 8+ órákat beszélgessünk. (Itt tényleg egész napokról van szó, és olyan emberekről, akiket havonta egyszer látok személyesen.) Teljesen jó a viszonyunk, meg minden, csak azért néha a sok az sok. Ebből kifolyólag én még a jó barátaimra sem írok rá, mert félek, hogy ők is így vélekednek rólam. Félek, hogy megsértődnek, mert mégsem akarom, hogy mindig ők kezdeményezzenek.
Esetleg valami tanácsa valakinek, hogy tudhatom, hogy nem vagyok terhére egy adott embernek?
2013. júl. 28. 00:37
1/1 anonim válasza:
kapcsold ki a chatet akkor nem látják, hogy rajta vagy. Írni ettől még írhatnak neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!