Beszólnak. :/ Mit szóljak vissza?
Figyelt kérdés
Járok kajakozni, és egy 1 évvel fiatalabb lány minden edzésen beszólogat nekem, és basztat állandóan, kiközösít a 2 idióta barátnőivel, direkt cikis képeket készítenek rólam, és felrakják facebookra, stb. Mit tegyek, nem vagyok az a csúnyán beszélő típus, de valamit nagyon vissza kéne már szólni..2013. aug. 14. 20:03
11/14 anonim válasza:
velem is ezt csinálja valaki a suliban szolval tudom milyen szar...csak annyit tudok mondani h szard le az ilyen kis csicskákat! tudom nem könnyű de szard le! vagy vmivel szivasd meg ;)
12/14 JohniDaren válasza:
Úgy látom senki nem akar csúnyán beszélni. Én sem szoktam, de ha basz.tatnak muszály.
Mond azt neki: "Na ide figyelj te kiskurv.a! Én a helyedben elásnám magam a föld alá ha annyi f.asz járt volna a s.eggemben mint neked, szóval fogd vissza magad mert én is tudok olyan lenni mint te, sőt rosszabb is!"
+ szerintem is szivasd meg!
13/14 anonim válasza:
eloszor pofan majd seggbe kurnam mind a 3at tele spriccelve oket.:)
14/14 anonim válasza:
Ha az engedélyed nélkül raknak fel rólad képet valahová, ráadásul úgy hogy nem szeretnéd, akkor személyi jogok sértése miatt simán feljelentheted őket. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!