Középiskolában nem fognak kiközösíteni azért mert szemüveges vagyok?
Figyelt kérdés
Más hibám nincs. De mindig is izgultam azért hogy középiskolában semmi be néznek vagy csúfolnak egy szemüveg miatt. Igaz, nekem nagyon jól áll egy szemüveg és az ismerőseim se tudnának elképzelni nélküle. Ti barátkoznátok egy olyan lánnyal aki szemüveges?2013. aug. 14. 12:41
11/16 anonim válasza:
Nekem tetszik, ha egy csaj szemüveges, okosabbnak tűnik tőle.:)
12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2013. aug. 15. 10:20
13/16 anonim válasza:
A középsulik társadalma (általában) ennél egy kicsit érettebb.mármint a csúfolásnál.
ja barátkoznék,nem ez számít.
14/16 anonim válasza:
Én ebbe bele se gondoltam, pedig szemüveges vagyok 11 éves korom óta szemüveges vagyok. Állítólag jól áll, már furcsán néznek rám az emberek, ha nincs rajtam. :D
Aki emiatt csúfol, az gyerekes, és nyugodtan vissza lehet neki vágni. Mindenkin találni olyat külsőleg is, ami miatt nem tökéletes.
14/L, szintén gólya. :)
15/16 anonim válasza:
Ha kiközösítenek,az nem a szemüveg miatt lesz,hanem max a személyiséged miatt. Az első benyomás a fontos,és hogy hogyan viselkedsz másokkal! Sok sikert a középsulihoz! :)
16/16 anonim válasza:
Igaz, valaki divatból hord fogszabályzót is, rengeteg lány gyúr arra pénzügyileg! Senki nem fog cikizni miatta ne aggódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!