Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha szemüveges vagyok attól...

Ha szemüveges vagyok attól még ülhetek hátra középiskolában?

Figyelt kérdés
Nem fognak előre ültetni?
2010. aug. 31. 20:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Középiskolában már annyira nem figyelik az ilyeneket, van néhány tanár aki szereti ültetgetni az embereket, de általában oda ülsz, ahová akarsz.
2010. aug. 31. 20:31
 2/6 anonim ***** válasza:
nálunk van három olyan csávó aki szemüveges és mindegyik hátul ül
2010. aug. 31. 22:05
 3/6 anonim ***** válasza:
Én még ált.iskolás vagyok,és nálunk eddig úgy volt, h aki szemüveges,annak előre kellett ülnie,de én tök nemértem,hogyha valakinek rossz a szeme és szemüveges,akkor mért kell előre ülni?ha felveszi a szemüveget akkor már jól lát vele,és ugyanolyan a szeme szemüveggel,mint akinek alékül.(én is szemüveges vagyok...)
2010. szept. 1. 12:59
 4/6 A kérdező kommentje:
Előző válaszoló teljesen egyetértek veled. Ha rossz a szemem, de van szemüvegem akkor tökéletesen látok vele.
2010. szept. 1. 13:05
 5/6 anonim ***** válasza:
Én is tökéletesen látok vele,úgyhogy nem nagyon értem h miért kéne előre ülnie annak aki szemüveges...de szerencsére nálunk már nem nézik h ki hova ül:)Már sokkal lazábbak a tanárok és a szabályok mint tavaly és az előtt(most vagyok 8.-as:D)
2010. szept. 1. 13:15
 6/6 anonim ***** válasza:
Tanártól függ. Nálunk gimis ofőm pl. megpróbálta előre ültetni először a szemüvegeseket (8osztályos gimibe jártam)... sőt, az volt, hogy balra meg jobbra ültette őket, aztán második félévben meg csere, hogy ne álljon be a szemük egy irányba -.- (egyébként ofőm baromi jó fej meg aranyos volt, de ezt nem értettem mondjuk... a másik ilyen fixa ideája az volt, hogy nem bírta, ha vki az iskolatejet vagy az automatás forró csokit az ablakpárkányon tartotta... basszus, ha kiborul, akkor is kiborul, ha az asztalon van :D), de pár év után kb. mki oda ült, ahova akart :D.
2010. szept. 1. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!