Nem akarok menni a barátnőm szülinapjára mert inni kellesz. Most mit csináljak?
Figyelt kérdés
Én utálom a tömény alkoholt, de ennek a bulinak meg az lesz a lényege, hogy mindenki inni fog, ezt ő már közölte is. Tudom, hogyha úgy megyek el, hogy kompromisszumot kötünk, hogy nem iszok, vagy csak keveset, akkor ott majd úgy is az lesz, hogy ó de igyak már, ráadásul idegenek előtt nagyon kellemetlen olyat mondani, hogy én nem bírom/szeretem a piát. De mégiscsak a barátnőm, most mondjam le? Abban biztos vagyok, hogyha nem megyek el, akkor megharagszik, de engem meg egyszerűen taszítanak az ilyen helyek, ahol inni kell.2013. aug. 13. 16:59
21/27 A kérdező kommentje:
Úgy döntöttem, hogy elmegyek ma, amúgy is viszek neki ajándékot, és egy nagyon picit iszok majd, a többit meg csak úgy kevergetve.:)
2013. aug. 17. 09:11
22/27 anonim válasza:
hát nem tudom.. engem probáltak anno "leittatni", de mikor éreztem hogy a következő pohár sok lenne, mondtam hogy nekem ne vegyenek.. a srácok csak azért is megvették és letették elém az asztalra. én meg megmondtam nekik hogy ráb..tatok mert nem fogom meginni... és így is lett. ők itták meg
24/27 A kérdező kommentje:
Kár lett volna kihagyni. :) Kellemes csalódás volt, hogy senki sem erőszakoskodott, ennek ellenér nagyon jól éreztem magam, és csak keveset ittam. Nem úgy, mint a többiek, de ez már más tészta. :D
2013. aug. 19. 10:25
25/27 A kérdező kommentje:
És nagyon szépen köszönöm a válaszokat.
2013. aug. 19. 10:26
26/27 anonim válasza:
a lényeg: mindig legyen nálad egy pohár amiben van valamit. akkor senki se erőszakoskodik :D
27/27 A kérdező kommentje:
*e, és igaz. :)
2013. aug. 19. 12:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!