Nektek miről szól egy barátság?
Figyelt kérdés
Miről szoktatok beszélgetni? Mit szoktatok csinálni?2013. aug. 13. 14:42
11/15 Mysticista válasza:
kérdés miket szoktatok csinálni, hány évesek vagytok, stílus..stb. gondolom mást szeret csinálni egy művészlélek, egy plázacica, és egy metál lady. De itt a nyár...tök sok a lehetőség. Én párommal rengeteget járom az erdőket, szoktunk kint sütögetni, szoktunk felfedezni új fagyizókat (én új sörözőket)...meg unokaöcsémmel szoktunk verekedni brahiból...de gondolom ez nektek nem jönne be :) - csak azért írom, hogy tényleg végtelen a lehetőség.
azonban ne csak ő terheljen téged ilyenekkel. próbáld ki ha te terheled hogyan viselkedik. hallgatja? odafigyel? ad megoldást? magáénak érzi? mert ha nem...akkor érdemes elgondolkodni a kapcsolaton, mivel ez a kulcsát jelentheti a kérdésednek. - remélem érted mire akarok kilyukadni
12/15 A kérdező kommentje:
Nincs kimondott stílusunk, átlagos lányok vagyunk, szerintem az a baj, hogy mostanában nem volt semmi programunk és csak egymáshoz járogatunk át és ez már kezd egy kicsit unalmas lenni...Nem nagyon van már kedvem találkozni vele csak ha elmennénk valahova csinálni valamit de emiatt bűntudatom van, mert úgy érzem mintha csak kihasználnám a saját szórakozásomra...
2013. aug. 13. 15:14
13/15 Mysticista válasza:
ha örömet okozna miért baj? amúgy ha ennyire halott a dolog...érdemes elidegenülni inkább
14/15 anonim válasza:
Menjetek valami társaságba. ha látjátojk hogy mennyi hülye ember van egyre jobban meg fogjátok becsülni egymást.
15/15 A kérdező kommentje:
utolsó...:-D
2013. aug. 13. 16:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!