Hogyan tehetek egy napot felejthetetlenne?
Egyik baratnom csutortokon atjon hozzam es szeretnem ha emlekezne arra a Napra ^-^ otletek hogy mikent tehetnem felejthetetlenne? Hogy mit csinajunk, meg efelek ^^
Mielott a helyesirasom kritizaknatok elore szolok hogy nem a Magyar az anyanyelvem :|
Melyik országból vagy valósi? Csak kíváncsiságból kérdezem. :)
Egyébként csak velem tudnátok feledhetetlenné tenni azt a napot.
Most már akkor elmondhatom, hogy beszélgethettem egy koreai lánnyal. :)
Amúgy az a baj, hogy nem tudunk semmit a barátnődről. Olyat kell csinálni, amit nem mindennap lehet például. Én szívesen elmennék tandem-ugrani, az elég extrém. :) Amúgy aranyos vagy, hogy így szeretnél kedveskedni neki. Esetleg még azzal is megtehetnéd, hogy valami olyan kedves dolgot csinálsz neki, aminek nagyon örülne.
Mit szeret?
Háát, ez nem túl sok infó, úgyhogy akkor maradnak az extrém dolgok. :)
Hány évesek vagytok? :)
o tegnap lett 16. en 17 vagyok :3 s fogalmam sincs hogy mit tudnank csinalni :)) foleg hogy mar nem lattam 2 honapja. :'(
az oke h hulyeskedunk meg napozunk s a medencebe ugralunk de azon kivul semmi otletem >.<
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!