Eltűnt a legjobb barátnőm. Mit tehetek?
Egy hete volt fent utoljára Facebookon,úgy hogy előtte napi 4-5 órát beszéltünk. Telefonján hangposta jelentkezik rögtön. Szülei számát nem tudom. Mit tehetnék én? Lehet hogy csak tulreagalom, de nagyon aggódom. Kérlek adjatok tanácsot!
16/l
Nem ítélkezek, de ha a legobb barátnőd, akkor azért illene valami módon elérned.
Én ilyen helyzetben kapásból felkeresném személyesen, ha ez nem lehetséges, akkor az összes ismerősét megkérdezném tud-e róla valamit, esetleg osztályfőnököt megkérdezni, mi a szülei száma. De ha a legjobb barátnőd, akkor biztos vagyok benne, hogy értesültél volna arról, ha valami baj van.
Szerintem mindenféleképpen írd ki a "gyakorikerdesek.hu"-ra.. biztos itt megtalálod, elbújva valamelyik felugró reklámablak alatt.
Hülye kérdés.. beszélj a szüleiddel, hogy vegyék fel a kapcsolatot a többi szülővel vagy keresd meg Face-n a hozzátartozóit, gondolom rendszeres használói eme oldalnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!