Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit kéne hogy tegyek?

Mit kéne hogy tegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok. A legjobb barátnőmről van szó. Akit tényleg nagyon szeretek, de ő ezt nem hiszi el. Azt hiszi hogy valami hátsó szándékból vagyok vele, pedig semmi okom nincs. Mindenkibeés mindenbe csak a rosszat látja, neki semmi sem jó, minden és mindenki rossz. Nem akar élni, nem akar emberek között lenni, semmit nem akar csak egy sötét szobába lenni, és én ezt nem bírom, nem tudom ráveni semmire vagy cak nagyon nehezen h néha menjünk el valahová. sosem keres, mindig én keresem őt, azt mondja h ő mindenkit elveszít stb. de nem tesz ellene. vele is rengetegszer megpróbáltam ezt megbeszélni de hiába, kérlek segítsetek hogy mit tehetnék.
2013. aug. 12. 01:09
 1/5 anonim ***** válasza:
60%
Ez alapján eléggé depresszívnek tűnik, szerintem megpróbálhatnád/megpróbálhatnátok pszichológus, súlyosabb esetben pszichiáter segítségét kérni.
2013. aug. 12. 01:39
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Nem az eset súlyosságától függ, hogy pszichológushoz vagy pszichiáterhez kell vinni.
2013. aug. 12. 02:22
 3/5 anonim ***** válasza:
75%
De bizony, az eset súlyosságától függ, ha gyógyszeres kezeléssel kell segíteni a terápiát, nem elég a pszichológus (ő ugyanis nem rendelkezik orvosi diplomával, nem írhat fel gyógyszert és korlátozottabb a hatásköre is).
2013. aug. 12. 02:33
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem csak ülj be mellé a sötét szobába,és beszélgess vele az élet dolgairól.Akkor megláthatod a nézeteit,talán finoman,kulturáltan segíthetsz is neki,ha egyáltalán van problémája.

Nekem is hasonló helyzetem van önmagammal.Én már ott vagyok,hogy örülök,hogy ilyen voltam és vagyok,mert csak az igazi barátaim maradtak meg mellettem,akik meghallgatnak bármikor.. konkrétan 2 ember,főleg az egyik,na ő mindig.

Nekem nincsenek mentális problémáim,jól érzem magam a bőrömbe,viszont néha én is olyan vagyok,hogy mindenbe és mindenkibe a rosszat látom,nekem semmi sem jó olyankor.Ez azért van nálam,mert átlátok az emberek hülyeségén és vakságán(akinek nem inge,annak inga.)

17/L

2013. aug. 12. 03:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha a körülmények miatt ilyen, abban is tudsz segíteni neki, de az is lehet, valami egészségügyileg nincs rendben vele, ami miatt így érez. Egy egészséges emberben működnie kell azoknak a hormonoknak, amik kiviszik őt a sötétségből a fényre...
2013. aug. 12. 04:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!