Az egyik barátnőm soha semmit nem mondd el. Semmilyen titkot, ez már nem is barátság?
Már kisbaba korunk óta ismerjük egymást. Mostanában elkezdett "pasizni". (13/L) Persze én mindig mondom neki: Nem akarsz még várni? Utána meg majd csak röhögnek, hogy ennyi idősen pasi meg minden...De nem érdekli őt.
Az apukájának új barátnője van, na és annak van egy lánya. A lány a nyári szünetben 2-3 hétig itt volt. Egyfolytában együtt vannak, pletykálkodnak meg minden. Engem figyelembe se vesz :(. Őt alig pár hónapja ismeri, engem meg már vagy 12 éve. Mit csináljak?
Sajnos ilyenek voltak régebben is. Az igazi hűtlen ember baráti kapcsolatban. Erre is fel kell figyelni, mert nem csak párkapcsolatban van ilyen.
Amúgy lehet, hogy a harmadik személy egy erős, irányító jellem, b.nőd pedig elgyengült és közben nincs értékrendje (még), azaz téged nem értékel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!