Szerintetek ha 3-4 emberből áll egy barátság, valaki tuti kifog lógni?
Így van ahogy az előző írja. 3 emberes barátságnál valaki tuti nem fogja magát a társaság tagjának érezni.
4 embernél már más a helyzet, mert minden embernek van egy "párja" akivel jobb kapcsolatot ápol mint a másik kettővel.
Igen, teljesen igaza van a második válaszolónak!
Viszont mi voltunk 4-en elválaszthatatlan barátnők, és az egyik lány (akit én a legjobban kedveltem) hihetetlenül megbántott minket, főleg engem, annyira, hogy már fél éve még csak nem is köszöntünk egymásnak, szóval most mi vagyunk hárman, de sajnos én kicsit feleslegesnek érzem magam a társaságba, bár ők is nagyon ragaszkodnak hozzám, mégis jobban kijönnek egymással, szóval előbb utóbb keresnem kell majd másik barátokat.
3-as barátsággal már megszívtam, bár most pont ellenpéldát tudok felhozni. :)
4-es barátságból is voltam már kitaszítva.
Mi 2-en kezdtük kiépíteni a "csoportunkat". Nem sokkal később jött egy 3. személy, mindenki egyenrangú volt, nem volt kitaszítás, kilógás, stb.
A 4. személy szintén tökéletesen illett közénk, az 5.-el voltak fenntartások, viszont végül is ő is bekerült a társaságba.
Tehát nálunk nem volt probléma, tök jól megvoltunk, azóta sajnos egyikünk megszakított velünk minden kapcsolatot, mert "rossz hatással voltunk rá" a szülei szerint, de a maradék összetart.
Volt egy hülyegyerek, aki nem illet közénk, őt nem vettem bele a fenti felsorolásba, mert csak szerinte volt barátság, mi mondtuk hogy inkább kopjon le, kedvesen és durván is, de olyan volt mint egy bumeráng, mindig visszajött. Ő lett volna a 3. személy, és végül a "Tényleg húzzál már a fszomba" mondatnál jött rá, hogy tiplizni kell, úgyhogy ha ilyesmire gondolsz, nem pedig "igazi" barátságra, akkor igen, nagy esély van rá, hogy a 3. személy ki fog lógni.
Remélem nem lett kusza, fáradt vagyok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!