Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek ha 3-4 emberből...

Szerintetek ha 3-4 emberből áll egy barátság, valaki tuti kifog lógni?

Figyelt kérdés

2013. aug. 9. 16:29
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk így volt, de a 3 fő a legrosszabb. Valaki mindig fölöslegesnek érzi magát. Persze nem biztos, de nálunk így alakult.
2013. aug. 9. 16:56
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Így van ahogy az előző írja. 3 emberes barátságnál valaki tuti nem fogja magát a társaság tagjának érezni.

4 embernél már más a helyzet, mert minden embernek van egy "párja" akivel jobb kapcsolatot ápol mint a másik kettővel.

2013. aug. 9. 17:09
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen, teljesen igaza van a második válaszolónak!

Viszont mi voltunk 4-en elválaszthatatlan barátnők, és az egyik lány (akit én a legjobban kedveltem) hihetetlenül megbántott minket, főleg engem, annyira, hogy már fél éve még csak nem is köszöntünk egymásnak, szóval most mi vagyunk hárman, de sajnos én kicsit feleslegesnek érzem magam a társaságba, bár ők is nagyon ragaszkodnak hozzám, mégis jobban kijönnek egymással, szóval előbb utóbb keresnem kell majd másik barátokat.

2013. aug. 9. 17:34
 4/6 anonim ***** válasza:
91%

3-as barátsággal már megszívtam, bár most pont ellenpéldát tudok felhozni. :)

4-es barátságból is voltam már kitaszítva.

2013. aug. 9. 19:23
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
egyik barátnőmék hárman vannak nagyon jó barátnők, ketten egy városban laknak másik meg egy 100kmel odébb,de iskolaidőben minden hárman külön városban vannak és telefonon beszélnek hármasban órákig. Azt mondta már évek óta így vannak (akkor még egy suliba jártak) és nagyon jól megvannak.
2013. aug. 9. 23:25
 6/6 anonim ***** válasza:

Mi 2-en kezdtük kiépíteni a "csoportunkat". Nem sokkal később jött egy 3. személy, mindenki egyenrangú volt, nem volt kitaszítás, kilógás, stb.

A 4. személy szintén tökéletesen illett közénk, az 5.-el voltak fenntartások, viszont végül is ő is bekerült a társaságba.

Tehát nálunk nem volt probléma, tök jól megvoltunk, azóta sajnos egyikünk megszakított velünk minden kapcsolatot, mert "rossz hatással voltunk rá" a szülei szerint, de a maradék összetart.

Volt egy hülyegyerek, aki nem illet közénk, őt nem vettem bele a fenti felsorolásba, mert csak szerinte volt barátság, mi mondtuk hogy inkább kopjon le, kedvesen és durván is, de olyan volt mint egy bumeráng, mindig visszajött. Ő lett volna a 3. személy, és végül a "Tényleg húzzál már a fszomba" mondatnál jött rá, hogy tiplizni kell, úgyhogy ha ilyesmire gondolsz, nem pedig "igazi" barátságra, akkor igen, nagy esély van rá, hogy a 3. személy ki fog lógni.

Remélem nem lett kusza, fáradt vagyok. :)

2013. aug. 10. 00:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!