Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ez milyen baratsag? 15/l

Ez milyen baratsag? 15/l

Figyelt kérdés
Idén ballagtam altalanosbol és volt/van egy legjobb baratnom akivel továbbra is tartsuk a kapcsolatot, nyár elején többet beszelgettunk és talakoztunk mint mostanában...nem tudom mi lett vele nem nagyon ír facebookon sem, mikor hívnám ki talizni akkor mindig minden fontosabb mint én.. Szóval soha nem ér rá... És mikor ezt szóvá tettem neki akkor aboszolut nem érdekelte az egész...mindenben engem hibaztatott. . Olyan rossz hogy ilyen lett velem mert ő a legjobb baratnom és megbizom benne... Utóbbi időkben sokszor veszekszunk ez miatt de akármit írók neki öt nem érdekli.... Lecives adjatok tanácsot...szeretnék neki egy olyasmit irni amitől tuti elgondolkozna ő is...
2013. aug. 8. 13:49
 1/5 anonim ***** válasza:

Ilyenek a mai barátságok.

Ennyit érnek.

Ennyit értek.

2013. aug. 8. 13:54
 2/5 anonim ***** válasza:

Hagyd ott a fenébe, ha te ilyen kitartóan próbálod megmenteni a kapcsolatot, akkor ő ezt nem érdemli meg, ha ennyire szarik bele.

Inkább barátkozz velem:)

Bár én fiú vagyok^^

2013. aug. 8. 14:06
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha tényleg jó barátnőd lenne,akkor ő is hiányolna téged. de az írottak alapján egyáltalán nem úgy tűnik... ha jóbarátnődnek tartod menj át hozzá,és kérdezd meg hogy miért ilyen és sorold fel hogy mik a problémáid vele. ha megint téged hibáztat,akkor hagyd a fenébe! jövőre új suliba mész,ott új barátnőkre lelhetsz ;) :)
2013. aug. 8. 16:41
 4/5 anonim válasza:

Szia:) Figyelj, velem teljesen ugyan az van, de tényleg..

Idén ballagtam és nekem is volt van egy legjobb barátnőm, akivel egy osztályba jártunk. megígértük, hogy ettől függetlenül tartjuk a kapcsolatot és találkozunk. Szintén az volt, hogy nyár elején találkoztunk meg minden erre mostanában állandóan leráz..

Csak nekünk addig fajult, hogy már vissza se ír..

Tudom milyen kétségbeejtő és itt lehet sok olyan tanácsot kapsz majd, hogy ő nem érdemel meg téged és hagyd. És ez így igaz is, de előtte mindenképp írj neki. Kérdezd meg, hogy mi lett a barátságotokkal és, hogy pontosan mi is a problémája. Mondd el neki mennyire bánt téged.

Én megtettem, és bár nem segített nekem túl sokat, mert a barátnőm már most beszippantotta a gimi, de könnyített a lelkemen mert tudom, hogy én mindent megtettem.

Szóval hidd el velem is PONT ugyan ez történt.. remélem tudtam normális tanácsot adni és segítettem. Ha szeretnél tanácsot érni vagy beszélgetnél erről a dologról akkor nyugodtan írj szívesen segítek.:) Persze nem kötelező:)

15/L

2013. aug. 9. 19:32
 5/5 anonim válasza:
Ugyanez
2013. aug. 13. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!