Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Minden nőnek fiúbarátja van?

Minden nőnek fiúbarátja van?

Figyelt kérdés

Érdekes módon a környezetemben is és itt is állandóan azt hallom/olvasom a nőktől, hogy ők már iskolás korukban is csak fiúkkal barátkoztak, mert a többi lánnyal nem jöttek ki jól.

Kérdezem én: ha a ányok egymással nem tudnak beszélgetni, akkro mi férfiak miért beszélgessünk velük? Ezért ennyire visszataszítóan fériasok a nők? Ha ők egymsát nem bírják, akor mi hogy bírjuk ki őket?

2013. aug. 8. 09:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Érdekes, nekem is vannak fiú barátaim. Ééééés mit ad isten ők szeretnek az érzéseikről beszélgetni velem, mert lehet, hogy a fiú barátaikkal erről ciki beszélgetni :)
2013. aug. 8. 10:21
 12/17 HotChoc válasza:
Nekem speciel két legjobb barátom van. Az egyik fiú, a másik lány. Mindent meg tudok beszélni velük, de nem, nem érzek vonzalmat a srác iránt, annál inkább, mert barátom van. Rengeteg lánybarátom is van emellé, a fiúkkal inkább csak beszélgetek/hülyéskedünk. Micsoda különc vagyok, mi? (8. válaszolóval nem értek egyet, van bajtársiasság köztünk is, nem egy, és nem is egy helyen. Tapasztalat.)
2013. aug. 8. 10:27
 13/17 AeonFLUX ***** válasza:

Én csak egyes nőkkel vagyok jóban, amúgy utálom a nőket, főleg a korombelieket, az idősebbekkel (40+) jól jövök ki. Fiúbarátom még kevesebb van.

21/L

2013. aug. 8. 10:34
 14/17 anonim ***** válasza:

Mit értesz visszataszítóan férfias alatt?

Amúgy iskolában is és később is olyanokkal barátkoztam, akikkel közös volt az érdeklődési kör, az mindegy, hogy fiúk vagy lányok, van és volt ilyen és olyan is barátok között, jelenleg valamivel több a hímnemű (haverok közt mindenképp, az érdeklődési köreim jellegéből fakadóan).

2013. aug. 8. 12:24
 15/17 A kérdező kommentje:

Nekem sosem volt úgy női barátom, hogy ne érezzek szexuális izgalmat iránta. Nem tudok úgy nővel barátkozni, hogy ne szeressem meg. De ők meg elvárják, hogy egyiket se érezzem.

Lehet a sok homi meg tudja csinálni, de én nem. Ha meg összebarátkozunk, tuti hogy elkezdek többet érezni iránta.

2013. aug. 8. 19:49
 16/17 A kérdező kommentje:
De köszi mindenkinek! Osztom a pacsikat.
2013. aug. 8. 19:51
 17/17 anonim ***** válasza:
A barátaim nők, a haverjaim pedig inkább férfiak. Amúgy teljesen igaz az, hogy sok nő sz*rkavaró, ha 3an vannak kibeszélik egymást a hátuk mögött, ez pasiknál nem szokás azért. Sok női barátság nem olyan őszinte és tiszta mint a pasi bromancek. De mindkettő mást nyújt az embernek, ha valaki iránt nem érzek többet barátságnál, akkor nem. Nem ezért rekednek meg a férfiakkal való baráti kapcsolataim a haveri szinten mert többet éreznék irántuk, hanem mert annyira nem vagyok laza azért, sok témáról nem tudnék velük olyan fesztelenül beszélgetni.
2013. aug. 8. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!