Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Minden nőnek fiúbarátja van?

Minden nőnek fiúbarátja van?

Figyelt kérdés

Érdekes módon a környezetemben is és itt is állandóan azt hallom/olvasom a nőktől, hogy ők már iskolás korukban is csak fiúkkal barátkoztak, mert a többi lánnyal nem jöttek ki jól.

Kérdezem én: ha a ányok egymással nem tudnak beszélgetni, akkro mi férfiak miért beszélgessünk velük? Ezért ennyire visszataszítóan fériasok a nők? Ha ők egymsát nem bírják, akor mi hogy bírjuk ki őket?

2013. aug. 8. 09:41
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
95%

Nem kell kibírnod egy nőt sem,nem kötelező.

Simán lehetsz homoszexuális is.

2013. aug. 8. 09:44
 2/17 anonim ***** válasza:

Nekem pl. van 3 jó lány barátnőm is :D Mármitn akiktől semmiképpen sem akarnék többet, mint barátság. Néha jobban el lehet beszélgetni velük mint a haverokkal :DD

17/F

2013. aug. 8. 09:44
 3/17 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Öt?
2013. aug. 8. 09:45
 4/17 anonim ***** válasza:
Nekem minden barátom nő nemű, ők ilyen általános iskolából és középiskolából megmaradt barátok. A férfiak a férjem barátai, elvagyok velük, de én a párjukkal/feleségükkel jobban kijövök. Szóval van ilyen is, olyan is. Egyébként nem kell velük beszélgetni, te is barátozhatsz fiúkkal, szíved joga, hogy kit tisztelsz meg a bizalmaddal. Kérdésed eléggé gyerekes gondolkodást tükröz.
2013. aug. 8. 09:46
 5/17 anonim ***** válasza:
A lányokkal kell jóban lenni fiacskám, mert náluk van az összes piña...
2013. aug. 8. 09:52
 6/17 anonim ***** válasza:

Szerinted régen miért nem voltak női hadseregek?

Mert a nők simán lemészárolták volna egymást, mielőtt a hadszíntérre érnek.

2013. aug. 8. 09:53
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Elég korlátolt ember lehetsz...

Két ember kedveli egymást. Azonos az érdeklődésük. Szeretnek beszélgetni. Élvezik egymás társaságát. Szexuális vonzalmat viszont nem éreznek egymás iránt.

Kérdezem én: ha ez a helyzet áll fenn, akkor nem mindegy, hogy ez a két fél milyen nemű?

Ha ez neked visszataszító férfiasságnak számít, akkor sajnálom, de a hiba a te készülékedben van...

2013. aug. 8. 10:00
 8/17 anonim ***** válasza:

A női barátságok közt nincs a férfiak barátságára jellemző bajtársiasság. Ezt a fájó hiányt próbálják férfiak barátságával pótolni. Töredékesen sikerül, több oknál fogva. Elvileg lehetne, sok mindent megbeszélhetnek, a férfiaknak is jól esik a part túloldaláról hallani véleményt, a női megérzésekre meg különösen kíváncsiak.

A nők megérzései mindig pontosabbak, mint a férfiak állításai - mondja Rudyard Kipling, és van benne valami, mert a tudat teljességéből jönnek, intuitíve és nem racionális okfejtésekkel kikövetkeztetve. A világ nem csak racionális, racionális és nem racionális kettőssége jellemző. Ami miatt sokszor nem jön létre hosszú barátság, azért van, mert közben mindkettőnek kiegyensúlyozott, boldog családi-, vagy magánélete kellene, hogy legyen. De az emberek - kiérve a juventus ventus szép ifjúságból - nem szoktak nagyon boldogok lenni. Ezért gyakorta megjelenik egy nem barátsághoz illő vágy, amit elfojtanak, de azért az van, és vége, happy end nincs.

(nőies N, annak ellenére, hogy szellemi tevékenységet végzek)

2013. aug. 8. 10:01
 9/17 anonim válasza:
"Szóval... munka után a barátaimmal (igen hímneműek, nem, egyikkel sem szexeltem soha és nem is tervezem) be szoktunk ülni a sörözőbe egy korsó sörre, lenyomunk néhány kör biliárdot és meg beszéljük a 7végi foci meccs eredményeit. Ki szoktam kérni a véleményüket optika/ fényképező ügyileg is (szakmai ártalom). Nem gondolnám, h. ezzel bárkit is lelki szemetes ládává minősítenék le. Az meg, hogy ugyan ilyen érdeklődésű barátNŐket találjak nem túl sanszos, így kénytelen vagyok beérni férfiakkal XD" Ezt a választ adtam cirka egy hónapja vlmi hasonló filozófiai mélységeket boncolgató, de némileg vulgárisabb kérdésre. Annyit még hozzátennék, hogy ettől függetlenül lány barátnőim is vannak... Ah, micsoda formabontó személyiség vagyok, nemde? :D
2013. aug. 8. 10:07
 10/17 anonim ***** válasza:
Ja nem kell szóbaálni velük,legyél meleg. :)
2013. aug. 8. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!