Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért van az hogy a férfiak...

Miért van az hogy a férfiak azt gondolják hogy csak a pénzre mennek a nők?

Figyelt kérdés

Megismertem egy férfit aki úgy gondolja hogy csak a pénzére megyek,habár még nem mondta a szemebe de érzem hogy így van, célozgat.amúgy hozzátéve elég csinos lány vagyok és választhatnék valami jobb pasit is mert lenne,de jelen esetben ő érdekel. ha tovább folytatja hagyom a fenébe mert ha így mennék bele a kapcsolatba bűntudatom lenne kb már ha egy teára is meghívna..

Maga a téma is érdekel mert ha megismerek pasit azonnal közli hogy olyan barátnőt keres akire nem kell költeni mert neki nincs pénze. én meg nyilván nem fogok olyannal kezdeni aki nem költ rám mert hogy néz már ki hogy én költök egy pasira.(eddigi pasijaimat nem terheltem le anyagilag és amit lehetett megpróbáltam kifizetni saját zsebből és nem vetettem meg velük!)

Szóval hogy ennyire fontos lenne a pénz a pasiknak a kapcsolatban még ha nem is ez a mérvadó?

2013. aug. 5. 02:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

5-ösnek: csak annyival javítanálak ki, hogy nem BMW volt, hanem ferrari. Amúgy nekem is az a cikk jutott eszembe egyből, amikor elolvastam a kérdést.

Kedves kérdező, sajnos amúgy ez a tapasztalat, hogy a nők nagyon a pénzre mennek. Örülök, hogy Te nem ilyen típus vagy. De talán a sráccal akivel jársz sem ártana tisztázni, hogy nem a pénzére hajtasz, és mondd meg neki kerek perec, hogy ha a továbbiakban is fel fog merülni ez a kérdés, akkor inkább szakítsatok. Különben szerintem ez amiatt lehet (konkrétan a Te esetedben is), hogy túlságosan szép vagy, neki pedig kevés az önbizalma, és azt gondolja, hogy biztos a pénzért vagy vele.

Amúgy egy saját tapasztalat (írhatnék többet is, de ez elég kirívó volt). Budapesti szórakozóhely, rendelek a pultnál, mellettem a bárszéken álomszép dögös szőke cicababa. Közelebb csúszik hozzám (kezdtem reménykedni, hogy megtetszettem neki), mikor fizetek belenéz a pénztárcámba, és nem volt benne túl sok zseton, erre látványosan visszahúzódik a helyére, kortyolgatja tovább az italát.

2013. aug. 5. 18:50
 12/15 anonim ***** válasza:
nem semmi.
2013. aug. 7. 13:12
 13/15 A kérdező kommentje:
Hát arra jöttem rá így hogy célozgatott rá megint, hogy szerintem ezért így már nem is akarom, mert megalázónak tartom hogy ezt kinézi belőlem mikor még semmit sem adott nekem.szóval azt hiszem hagyom a fenébe,meg amúgyis több mint 10 év korkülönbség van köztünk. remélem talál olyat aki szerinte nem csak a pénzéért fogja szereti:D:D:D
2013. aug. 8. 01:23
 14/15 anonim ***** válasza:

"Jah meg ott a jó öreg FHM vagy CKM trükk.

Felreggeltek a srácok több társkeresőre is, pontosabban feltették a főszerkesztőt, de egyik regen ilyen kis átlagosba, másikon meg BMW meg öltöny meg minden.

Gondolom nem kell leírnom mi lett a vége.

Na jó leírom.

Az ugye alap, h az első változattal a kutya nem állt szóba, bezzeg a BMW verzió már igazi tenyészbika lett.

Jah és buzdították h próbálja ki bárki otthon.

Következő számban csak a megerősítéseket lehetett olvasni."

És arra volt vizsgálat, hogy ugyanazon nők körében volt népszerűtlen az egyik, mint amelyben népszerű a másik?

2014. jan. 28. 01:24
 15/15 anonim ***** válasza:
Amúgy a barátod meg kiír egy kérdést, ha elhagyod, mondván, hogy a pénzére hajtottál, és most elhagytad. :D :D
2014. jan. 28. 01:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!