Mit tehetnék, hogy végre ne csak az anyja seggébe legyen?
Figyelt kérdés
Van egy barátnőm akit egy éve ismerek,és nagyon jóba lettünk ! ő 13 éves én 14 vagyok! És az anyja egyszerűen nem akar megengedni neki semmit! Már talizni sem nagyon tudunk! Ma úgy volt hogy elmegyünk egyet sétálni és utána ott alszok náluk! És az anyja kitalálta hogy nem akar minket kettesbe hagyni éjszaka,mert neki el kell menni,mert mi még kicsik vagyuk -.- istenem mit csinálhatnánk mi az éjszaka közepén?2013. júl. 26. 12:06
21/23 anonim válasza:
Akkor szerinted mi? A gonosz anyuka direkt jól ki akar cseszni a lányával meg a barátnőjével, nem? Ráadásul ő hívott meg, hogy aludj ott, inkább hálásnak kéne lenned, minthogy itt hőbörögsz. Ő egy felnőtt ember, bármikor közbejöhet neki valami, nem úgy mint nektek, nyári szüneten lévő kislányoknak. Tudomásul kell venni, hogy ma nem, halasszátok el holnapra. Ráadásul ő tartozik értetek felelősséggel, ha nálatok vagyok. És tényleg, bármi megtörténhet veletek, hiába húzod a szádat.
22/23 anonim válasza:
Szerintem most egy kicsit állj le, és gondold át a dolgokat!
Nekem nagyon úgy tűnik, hogy te eléggé ráakaszkodtál erre a lányra, ő pedig nem élvezi annyira a társaságodat. Minden egyes szót kipréselsz belőle, nem nincs saját véleménye, egyszerűen nem akar beszélni veled. Ez a szomorú igazság. És valószínűleg ha az anyja nem fél egyedül hagyni a lányát, miközben ő elmegy, akkor tőled félti. Szerintem adj egy kis teret a barátnődnek, és ne rágd folyamatosan a fülét!
23/23 A kérdező kommentje:
utolsó kommentelő..sosem akaszkodtam rá fogalmad sincs mit beszélsz..mindig ő ír rám csak csendes tipus és nem a szavak embere..ehhez a commentedhez kicsit jobban kéne ismerned őt és engem is
2013. júl. 28. 17:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!