Mit tehetnék, hogy végre ne csak az anyja seggébe legyen?
Valószínűleg tudja, hogy mit miért tesz. Egyszerűen csak nem akarja, hogy ott aludj az ő lakásukban. Én sem szeretem, ha itt alszik valamelyik gyerekem haverja, vagy barátnője, akár otthon vagyok akár nem.
2013. júl. 26. 12:24
Miért? Akkor mit szeretnétek csinálni? Bulizni? Inni? Pasizni?
2013. júl. 26. 12:24
13/23 A kérdező kommentje:
9-es válaszoló! szerencsére nekem is a második jutott! de nem vagyunk mi már hülyegyerekek hogy semmibe vegyék amiket mondunk! én teljesen más vagyok mint a barátnőm..az egyetlen ami közös bennünk ,hogy mindketten jól tanulunk és megbízhatóak vagyunk..de én teljesen más vagyok,egyrészt igen kicsit szófogadatlanabb ,de sokkal közelebb kapcsolatba állok anyával emiatt enged meg nekem sok mindent és picivel nagyobb kalandvágyat érzek..csak én éppen emiatt félek hogy hosszabbtávon elég unalmas lenne nekem ez a barátság mert nem hozzám illik..
14/23 A kérdező kommentje:
12-es válaszoló! az égvilágon semmit nem csinálnánk filmezésen kívül..ezért nem is értem..ha ismerné a lányát megbízna benne mert ő sem okozott neki még csalódást ( nem mintha lett volna alkalma rá)
Figyelj, kompromisszumokat kell keresnetek. Mondjuk, együtt lehettek éjszaka is, de nálatok! És akkor együtt is vagytok, filmezhettek is, de az ő anyukája is megnyugszik, hogy jó helyen vagytok és nem esik bajotok.
2013. júl. 26. 12:31
16/23 A kérdező kommentje:
az a baj hogy a programokat mindig én szervezem és már elegem van belőle hogy akárhányszor hívom nem veszi fel nekem..elvileg a barátok mint melletted vannak és segítenek..minta nem is érdekelné mivan velem..én már nem fogok jelentkezni..a telefonba is minden egyes szór ki kell erőltetni belőle..nincs saját véleménye..nincs egyénisége,önálló gondolkodása..
Ha ennyi bajod van vele, akkor mégsem olyan jó barátnő. Akkor minek erőlteted az ott alvást, meg sétát, meg ilyeneket?
2013. júl. 26. 12:40
18/23 A kérdező kommentje:
mert ezt az egyetlen programot nem én találtam ki..az anyukája találta ki hogy ott aludjak (de valószínüleg csak azért,hogy viszonozza mert azelőtti héten ő aludt itt)és errefel lemondja mert fél minket egyedül hagyni
Szerintem azért ilyen távolságtartó, mert nem akarja az anyját sem felidegesíteni, hogy eljárkál veled, és téged sem akar elveszíteni, hogy folyton elutasítja a találkozókat, csakhogy otthon minden rendben legyen. Úgyhogy inkább igyekszik elkerülni, hogy beszéljetek. Elég zsákutca helyzet, de belül nyilván ő is őrlődik.
A leírásod alapján nem sokat lehettél náluk, így az anyja sem tudott kellően megismerni, és nem akarja egyedül hagyni a lányát egy gyakorlatilag ismeretlen "barátnőjével". Tudod a korosztályotokról sok rossz általánosítást hallani, aminek azért van alapja, nyilván az anyuka is tisztában van ezzel. Egyelőre maradjon csak a séta, esetleg menjetek át hozzá délután, és pl süssetek sütit, vagy filmezzetek, aztán estére menj haza. Idő kell, míg összebarátkozol a családdal is, hogy aztán nyugodt szívvel kettesben tudjanak hagyni titeket a szülők.
2013. júl. 26. 12:57
20/23 A kérdező kommentje:
nagyon sokszor mentem át hozzájuk,csak sokszor nem volt otthon az anyukája..de biztos hogy nem az a baj hogy egy "idegennel" van a lánya
Kapcsolódó kérdések: